На Мая Манолова София щеше да й е тясна и

...
На Мая Манолова София щеше да й е тясна и
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Чрез София Мая Манолова се готвеше да превзема държавата

На Мая Манолова София щеше да й е тясна и може би за нея е добре, че не съумя, тъй като нейните упоритости и благоприятни условия са доста по-големи от столицата. Тя смяташе от тук да завладява страната. Това съобщи пред bTV финансовият министър Владислав Горанов.

По неговите думи  кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София е била " обществен опит ", защото някогашният омбудсман няма опит в ръководството и не е проявил  " сериозна ценностна система в политиката ".

„ София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва на всички вероятни честоти - от извънредно ляво до извънредно дясно, с една единствена цел – да промени София. А София се трансформира много сполучливо през последните години “, разяснява Горанов, като добави, че внушенията през последната година и половина, че в столицата нищо не се прави, не са съумели.

Той назова нарече „ демократични анархисти “ хората, които до през вчерашния ден са се считали за десни, а са дали своят вот за Мая Манолова. Финансовият министър дефинира Манолова като „ мъчително амбициозна “ жена и сподели, че съгласно него тя ще продължи напред в опита си да се осъществя.

„ Ако прибавим силата на Мая Манолова в електроенергийната система на страната, би трябвало да спрем АЕЦ „ Козлодуй “, добави той.

Горанов акцентира, че пред Йорданка Фандъкова и нейния екип се обрисува нелек мандат с шарени районни кметове и с пъстър общински съвет.

„ Начинът на правене на политика става все по-фино изкуство и все по-малко ще би трябвало да се разчита на лозунги и от ден на ден на точност и добре свършена работа ", добави той.

Относно загубите на ГЕРБ в страната финансовият министър съобщи: „ Загубихме там, където не победихме. Загубихме в Русе и Благоевград. “. По неговите думи левицата е победила само в Русе, защото на множеството места не е имала смелостта да издигне собствен претендент.

Той също по този начин съобщи, че ролята на Цветан Цветанов в ГЕРБ се преекспонира и че няма конспирация в това отношение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР