На магическа мисия - Mercedes-Maybach представя Night Series. Тъмните хромирани

...
На магическа мисия - Mercedes-Maybach представя Night Series. Тъмните хромирани
Коментари Харесай

Мерцедес-Майбах в серия „нощ“ - видео

На магическа задача - Mercedes-Maybach показва Night Series. Тъмните хромирани детайли са нови, повърхностите на колата улавят светлината като полирано украшение. Допълнително усъвършенстваният интериор акцентира позиционирането на най-хубавата марка Mercedes-Benz в първокласния сегмент.

„ Нощният сериал “ се опълчва на стандартното и е предопределен да се хареса на нова аудитория. Игриво чувство за протест или „ проблясъци на неортодоксалност “ може да се открие както в интериорния, по този начин и в екстериорния дизайн на тези три модела Mercedes-Maybach.

„ Нощната серия е най-прогресивният дизайнерски пакет на Maybach – това е нашата към този момент добре позната изящна хармония, която е в допълнение подсилена от изящни, по-тъмни претекстове “ - споделя основният дизайнер Гордън Вагенер - „ Нашата цел беше да създадем трогателен нов жанр и по този метод да внушим игриво възприятие за протест, което се разграничава от това, което човек нормално вижда в Mercedes-Maybach. “



EQS SUV идва с голям брой неповторими акценти и елементи, има великодушни, мощно полирани черни рамки в 3D дизайн на страничните прозорци. Заден спойлер и спойлер на покрива допълват спортния, аеродинамичен външен тип. Подножката е приключена в черно с емблема на Maybach в мрачен хром. Пакетът Night Series за EQS SUV се предлага в лаковите покрития обсидианово черно, диамантено бяло блестящо и изключителното двуцветно боядисване в комбинацията обсидианово черно/мохаве сребристо.

Докато истинският Mercedes-Maybach S-Class към този момент слага стандарти във връзка с комфорт и стойност, версията " Night Series " издига лукса и култивирания състезателен дух на ново равнище. В допълнение към другите лакови покрития в нюанси на сивото, черно и бяло, пакетът Night Series за S-класата включва и извънредно двуцветно лаково покритие в комбинацията Onyx Black/Mojave Silver.

Фини елементи като розово злато във фаровете и тъмни хромирани детайли акцентират елегантния, обтегнат контур. Дизайнът е емфатичен от двата забележими ауспуха в мрачно хромирано и черно. Цялата предница на GLS Night Series е приключена с елегантни детайли от мрачен хром, в това число изправена звезда на Mercedes на предния похлупак, решетката на радиатора, декоративните елементи и логото на Maybach като шарка в страничния въздухозаборник. Фаровете са снабдени с фини и висококачествени елементи от розово злато, в страничния аспект има разнообразни благородни тъмни хромирани акценти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР