На мачовете на Лионел Меси присъстват повече знаменитости, отколкото той

...
На мачовете на Лионел Меси присъстват повече знаменитости, отколкото той
Коментари Харесай

Селена Гомес към Меси: Обичам те!

На мачовете на Лионел Меси участват повече звезди, в сравнение с той би си помислил, макар че неговият тим игра в Калифорния против първенеца на МЛС - ФК Лос Анджелис, където се подвизава и българският национал Филип Кръстев.

Надеждите на Интер Маями за постигане на плейофите получиха огромен удар след домакинското тъждество 0:0 против Нашвил предходната седмица, само че те преодоляха още един сложен тест против отбора от Лос Анджелис.

Ветеранът още веднъж не се разписа, само че асистира два пъти, когато Жорди Алба вкара първия си гол в МЛС, а еквадорският нападател Леонардо Кампаня направи 3:0 в края на мача.

Selena Gomez’s reaction after Lionel Messi’s shot was saved????
— USMNT Only (@usmntonly)

LAFC върна един гол в 90-ата минута, само че беше прекомерно късно, с цел да се стигне до нещо, а тимът на Меси си потегли от Калифорния с трите точки и продължава да преследва място в плейофите.

Преди мача управлението на ФК Лос Анджелис разкри дългия лист с известни персони, пристигнали да видят играта на Меси на домашния им стадион, в това число певицата Селена Гомес.

Родената в Тексас дама е почитател на аржентинския капитан и беше във екстаз по време на мача, макар че той пропусна късмет да удвои преднината на своя тим през първите 38 минути.

LA CHICA DEL VIRAL DE LA NOCHE: se encontró con Selena Gómez y hablaron de su reacción a la jugada de Leo Messi.????
— ESPN Fútbol Argentina (@ESPNFutbolArg)

След мача тя бе потърсена от ESPN Argentina, които я разпитаха за мача, а по-късно я помолиха да изпрати известие на капитана на Интер Маями.

" Много те обичам! ", показа тя в специфичен клип.

На мача присъстваше и принц Хари, който сбъдна фантазията на живота си да гледа по какъв начин играе някогашният капитан на Барселона.

Отборът от Града на ангелите разкри 39 известни персони, които участваха на стадион BMO - с изключение на Селена Гомес и принц Хари, участваха още Меган Маркъл, Леонардо ди Каприо и Оуен Уилсън.

Американският артист Оуен Уилсън се зарадва на срещата с Меси и съпостави щастието си с това на дете на Коледа.



Леброн Джеймс призна величието на Меси, откакто гледа онлайн дебюта му за Интер Маями против Крус Азул на стадион DRV PNK. Звездата на Лос Анджелис Лейкърс беше на трибуните дружно с други американски спортни деятели и звезди, измежду които Серина Уилямс, Том Брейди и Ким Кардашиян.

След мача Джеймс се включи в обществените мрежи, с цел да приветства 36-годишния състезател в Съединени американски щати и изрази насладата си, че е съзрял великолепие, на което футболната суперзвезда отговори.

Отборът на Тата Мартино продължава да се стреми към най-малко осма позиция, с цел да се класира за плейофите, макар че се намира на 14-о място в таблицата на Източната конференция, като се придвижи с едно място по-нагоре от дъното.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР