На лятно турне и с нова вокалистка ще видим любимата

...
На лятно турне и с нова вокалистка ще видим любимата
Коментари Харесай

Китодар Тодоров вкарва Гери-Никол в банда

На лятно турне и с нова вокалистка ще забележим обичаната на младежите бунтарска група в пълнометражната лента „ Революция X”. На сцената дружно с Боби (Иван Тишев) и Филип (Иван Иванов) ще излиза Гери-Никол, а присъединяване й в бандата е предначертано от продуцента, чиято вратовръзка стяга Китодар Тодоров.

Продължението на известния сериал на BTV “Революция Z” ще се завърти на огромен екран от идващия петък (11 май), а наред с добре познатите ни лица, ще забележим още Александър Сано, Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Люси Иларионов и Димитър Бербатов, който дебютира в ролята на мастит мафиот.

„ Искам да изкажа големи благодарности на целия екип на "Революция Х ". Изключително съм щастлива,че имах достойнството да вземам участие в този план дружно с едни от най-големите имена на българското кино! Благодаря им за това,че споделиха опита си с мен и ме научиха на доста, както и че ме въодушевиха да продължа да се развъртвам в областта на филмовото изкуство “, разчувства се във връзка присъединяване си в продукцията Гери-Никол.

Какво се случва, когато водачът на рейса ти се окаже наркодилър и турнето ти се съчетае с учебна екскурзия, която шефът (Георги Кадурин) употребява като коз в спечелването на отличие? Тези въпроси ще застанат на дневен ред във кино лентата, режисиран от Димитър Гочев.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР