На Луната са открити пещери с подходящи за човешко съществуване

...
На Луната са открити пещери с подходящи за човешко съществуване
Коментари Харесай

На Луната са открити мистериозни пещери с температура, подходяща за постоянно обитаване

На Луната са открити пещери с подобаващи за човешко битие температури. Някои откриватели настояват, че тези формирания може да са основани от хора или извънземни.

 66d7504afa - На Луната са открити мистериозни пещери с температура, подобаваща за непрекъснато обитаване
Факт е, че Лунната повърхнина има доста огромен диапазон на температурни съмнения. Там денем е доста горещо, а през нощта – извънредно студено.Средно денем от слънчевата страна на спътника топлината може да доближи съвсем + 130 градуса, а през нощта може да падне до – 175 градуса. Оказва се, че за непрекъснато обитаване на хора на Луната са нужни специфични костюми и модули, които могат да устоят на такава внезапна смяна на температурата.Но, на Луната са открити две пещери, които изумяват астрономите. По някаква причина температурата в техните кухини е постоянна, плюс 60-70 градуса.Тоест, допустими условия за битие на живот. Друго значимо преимущество е отбраната против астероиди. Пещерите се намират покрай кратер и са дълбоки близо 100 метра, като по този метод образуват натурален тунел.


 collapsepit moon tranquillitatis - На Луната са открити мистериозни пещери с температура, подобаваща за непрекъснато обитаване
Американски откриватели съществено обмислят потреблението на това изобретение за създаване на лунна научна база там. За по-детайлно проучване на находката в идващите пет години в пещерите ще бъде изпратен проучвателен уред.В момента, употребявайки термовизионни камери и спектроскоп, учените откриват температурата и дълбочината на образуванията. Следващата стъпка ще е да се проучат пещерите от вътрешната страна, с цел да се разбере по какъв начин са се появили на Луната.Американски уфолози считат, че те не биха могли да се появят естествено. Най-вероятно аргументите за образуването им са разбиването на лунните скали. Това значи, че контакт с представители на незнайна цивилизация или минимум откриването на артефакти е изцяло допустимо,ако успеем да спуснем луноход в или към тези пещери.Четете още: Учени публично оповестиха спътника на Сатурн – Енцелад, за обитаемПреди към 15 години астрофизикът Кирил Бутусов споделя, че е видял през телескоп си по какъв начин два триъгълни НЛО се спускат в кратер на повърхността на Луната и стартират да пробиват земята. Но, тогава съвсем никой не се вслушва в думите на откривателя …Много уфолози считат, че извънземните употребяват тези пещери за някаква цел. Понякога НЛО летят до спътника на Земята и се крият в кратерите му. Може би те влитат в тези пещери, които служат за входове към по-големи лунни кухини?Ако казусът е подобен, непрекъснатата удобна температура може да се изясни със специфични съоръжения на извънземните или хора,които основават условия за обитаване на близки до индивида типове.Засега това не е нищо повече от догадка, която към момента не е доказана или опровергана.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР