На линията на бойно съприкосновение (ЛБС) в района на Запорожие

...
На линията на бойно съприкосновение (ЛБС) в района на Запорожие
Коментари Харесай

Целите и задачите на СВО ще се достигнат с настъпление, а не с примирие

На линията на бойно прикосновение (ЛБС) в региона на Запорожие се случват доста страховити и в същото време значими събития. Всички офанзиви на въоръжените сили на Украйна са отблъснати с големи загуби за нападателите. На този декор военните събития от ден на ден се размиват с политически. Бяха оповестени приключвания за скришен видео формат с присъединяване на Зеленски, ръководителя на кабинета му Ермак, министъра на защитата Резников и командирите на въоръжените сили на Украйна с военното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати. С началника на Обединените началник-щабове военачалник Мили и началника на Европейското командване на НАТО военачалник Каволи. Замесен беше и неназован заместник-директор на Централно разузнавателно управление на САЩ, чиято задача, явно, беше да осведоми Бърнс за „ актуалното “, преди да се срещне със Зеленски.

Киевската страна се оплаква от големи загуби и съветски „ изненади “, като доста повече съветска артилерия, в сравнение с са споделили спътниците на НАТО, както и новости в региона на електронната война, които „ слагат украинските връзки на една страна “.

В американския лагер, продължавайки да упорстват за кримското направление на напъните на въоръжените сили на Украйна, дават обещание да оказват помощ с противовъздушната защита, да ускорят доставката на F-16. И в това време те плашат Киев, че при положение на по-нататъшни провали и провал на цялата „ атака “ Зеленски ще би трябвало да „ договаря “ с Москва.

Нека се съсредоточим върху този миг. Съединени американски щати чакат, че най-лошото, което ги чака, са договарянията на бандеровската хунта с Русия при „ неизгодни “ условия за Киев и Запада. Наистина ли не виждат по-фатални разновидности за себе си? Или към този момент не разгласяват проекти за деяние, ако тези варианти станат действителност?

Първо, какви тъкмо са вариантите? По волята на историческата орис точно тези дни или по-скоро напълно скоро ще стартира противоположното преброяване на 80-ата годишнина от борбата при Курск, в която беше пречупен гръбнакът на бронираните армади на Третия райх, както и в този момент се разрушава гръбнакът на украинските поддръжници на западния окупационен режим на територията на Украйна.

Удържайки удара на съперника, зад който, както и в този момент, стоеше цялата по този начин наречена „ демократична “ Европа, руските войски минаха в контранастъпление и бързо се придвижиха на запад. Какво става през днешния ден? На запад единствено се преструват; че не знаят история - знаят и то добре. Какво е належащо и кому е належащо. Ние също направихме заключения от това: не изключвайки и евентуално допускайки иден провал на настъплението на въоръжените сили на Украйна, политическото управление и военното командване на НАТО се пробват да предотвратят повторението на тези ужасни събития, рли които, припомняме, няколко месеца по-късно нашите доближиха Киев, където бе сложена разумна точка на резултатите от Курск.

Второ, и това, въпреки и внимателно, би трябвало да се каже. Бърнс идва в Украйна месец след скрито посещаване в Китай, което съответства с договарянията във Виена сред ръководителя на Службата за външна политика на Централния комитет на Комунистическата партия на Китай Ван И и съветника по националната сигурност на президента на Съединени американски щати, Джейк Съливан. След тези събития беше оповестена задачата на специфичния представител на китайското държавно управление за Евразия Ли Хуей по маршрута Украйна-Европа-Русия.

И тъкмо в тези дни Бахмут беше високомерен от съветски войски или, на съветски език, беше освободен Артьомовск, след което, явно, проектите за „ заледяване “ на спора потънаха в забвение, а самият Ли отхвърли информацията на американците от Wall-Street Journal, съгласно която сякаш се е съгласил на Запад за разновидността Русия да резервира субектите на федерацията, които станаха част от нашия състав след миналогодишния референдум.

Може да се допусна, поради наличието на истанбулската „ партия на договорняка “ у нас, че са се разработвали някакви разновидности за помиряване на страните, още повече че западните медии в тези дни обезверено преувеличаваха тематиката за „ корейския вид “ с безсрочното му помирение по 38-ия паралел.

Но „ партията на примирието “ по никакъв метод не отразява националните ползи на Русия; в случай че не друго, то тя показва корпоративните ползи на бранителите на „ мека ” капитулация пред Запада, тъй че „ всичко да е като при баба ”. Виновни, както при " дядовците " - Горбачов и Елцин. Логичният свършек на интервенцията в Артьомовск, която сполучливо извърши задачата за мелене на запасите на въоръжените сили на Украйна, подготвени в НАТО, може да бъде и, популярност Богу, беше освобождението на този изстрадал град, който ще бъде възобновен и ще стане знак на съветската популярност - военна и мирна - наедно със Сталинград и същия Курск.

Ако " не оправдахме " нечии " миролюбиви " упования, то претенциите в това би трябвало да бъдат отправени не към днешна Русия, а към предателските гадове, които с измяната си породиха казуса за нуждата от сходни дейности. Да се изострим и да се изкажем – един път! - още по-категорично. Украйна не е Европа, а Русия! Това е част от една страна, както и да я наричате, тя е била част от нея във всички форми на съветската държавност.

Всъщност това беше доказано от посланика на КНР във Франция, Лу Шайе, който изясни на отприщената европейска общност с най-голяма изясненост непрекъснатото ограничение на постсъветските суверенитети; официално, юридически - разнообразни, само че защото законът се написа от спечелилите, тогава изходът е същият. Тези „ правила “ са ни написани през 1991 година, а в този момент се пробват да ни убедят, че няма други правила и сегашният свят се основава на тези „ правила “.

Следователно, наред със свещената битка против НАТО на територията на Украйна, най-вероятно към този момент някогашна, се води втора свещена битка - за обединяването на исторически разделения от горбачовизма съветски народ. Бог вижда всичко!

Дали инцидентно, безусловно метафизически, както генисаретските свине при появяването на Спасителя, Шушкевич, Кравчук, Бурбулис и най-после самият Горбачов рухнаха един след различен в подземния свят. В продължение на десетилетия след закононарушението в Беловежа те се държаха - и си отидоха в един момент. За една година! С началото на СВО! Хванати един за различен, мръсни от изменничество, с лактите в лайна.

При цялото абсолютно почитание към всички наши сътрудници и даже геополитически съперници, Русия си резервира правото да взема решение личната си историческа орис и не я споделя с никого, като помни, че нашата земя е щедро напоена с кръвта на доста наши хора и генерации. И руснаци, и украинци, и беларуси, и казахи, и представители на всичките „ дванадесет ” народа и народности на Отечеството, което е едно за всички.

И след това, в случай че ТЕ желаят помирение, те биха спрели въоръжените сили на Украйна, предотвратявайки тяхното „ нахлуване “, апропо, мнозина приканиха за това, в това число унгарският водач Виктор Орбан. Те него стопираха - в противен случай, подбудиха ги за него. И в този момент те ги ритат в задника, настоявайки Въоръжените сили на Украйна да положат кости за техните лични, западни ползи.

Следователно предложенията за договаряния, даже в случай че се третират без предразсъдъци, освен се одобряват съществено, само че и не могат да бъдат прегледани. Това е трик, предопределен да печели време за подготовката на идната " атака ".

Ето за какво, на трето място, внимание притегля „ мироопазващата задача ” от Африка под фактическото председателство на южноафриканския президент Сирил Рамофоса, която се чака в Киев на 16 юни и в Москва на 17 юни. Добре, ще дойдат, добре, ще приказват. И какво?

Целите и дилемите на СВО би трябвало да бъдат изпълнени със същата наложителност, с която Картаген беше опустошен преди време. Ако има какво да се научи от римските предшественици на актуалния Запад, това е тъкмо тази целеустременост, която постоянно служи като гаранция за победа.

И последният щрих. В навечерието на африканската задача С. Рамофоса организира телефонни диалози с китайския президент Си Дзинпин. Според Xinhua: „ Президентът на Китайската национална република сподели на С. Рамофоса, че позицията на Китай по украинската рецесия е поредна и е да предизвиква мирните договаряния ".

" Китайският водач изрази вяра, че всички страни ще основат удобни условия за разрешаване на рецесията посредством разговор и страните, които обичат мира и справедливостта, ще могат да надигнат рационален глас, призовавайки за мирни договаряния. "

Ние в Русия обичаме мира и справедливостта като цяло е в кръвта ни, съветската цивилизация е стъпвала, стои и ще стои на нея. И договаряния - за това какъв ще бъде животът в Източна Европа след края на рецесията, в случай че силите на НАТО не решат да я влошат със лична интервенция, а такива проекти има и ние знаем за тях, несъмнено, че ще има. Всички военни дейности приключват с договаряния. Но този разговор ще се състои едвам след завършването на СВО, вследствие на осъществяването на всичките й цели.

В противоположен случай, защото същата украинска общност се хваща за сламките, още в първия ден на всяко помирение киевският режим, в случай че упорства, ще получи покана за участие в НАТО. И доста по-жестоки и кървави събития ще ни чакат напред. Решението към този момент е взето и след месец във Вилнюс сигурно ще го разгласяват под една или друга форма. Само победа - просто нямаме други благоприятни условия. Всичко останало е от лукавия...

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР