на кръстовища не затрудняват политиците и олигарсите. Когато към блокадите

...
на кръстовища не затрудняват политиците и олигарсите. Когато към блокадите
Коментари Харесай

Фандъкова: Блокадите не затрудняват олигарсите, протестът се обърна срещу хората

на кръстовища не затрудняват политиците и олигарсите. Когато към блокадите се прибавят и ремонтите в града, трафикът се усложнява и наесен ще има огромни проблеми с напредването. Така от позицията си на кмет на разкритикува митинга в ефира на BTV.
По думите ѝ тя е кмет, който подсигурява правото и свободата на изявяване на всички жители и доказателство за това е, че в София постоянно са се провеждали огромен брой митинги.
 Поискаха от Фандъкова да има улица Протестна в София Поискаха от Фандъкова да има улица " Протестна " в София
Отсечката на бул. „ Цар Освободител “, от Ректората на СУ „ Св. Климент охридски “ до Орлов мост, да носи името ули...
" В същото време, това право носи отговорност. Повече от 45 дни уредниците отхвърлят да съблюдават закона, освен това с апели за господство на закона. Това за мен е липса на предпочитание за носене на отговорност. В този смисъл, в действителност се надявам, че хората ще схванат, че блокирането на кръстовищата затруднява хората, а не политиците. Политиците и олигарсите не се возят в тролея ", уточни Фандъкова.
Кметът разяснява, че уредниците на има други цели - те търсят провокация и принуждение, тъй като досега единственият вид за унищожаване на блокадите е посредством потребление на несъразмерна мощ от страна на полицията. Тя акцентира, че от администрацията ѝ продължава всекидневно да търси разговор с протестиращите, с цел да могат да минават най-малко колит на градския превоз.
Фандъкова видя смяна в митинга - от антиправителствен, той се е трансформира в митинг против хората. Според Фандъкова напрежение поражда на демонстрациите, когато общината и полицията не са известени за тях. Столичният кмет посочи, че в общината и полицията има редица сигнали от жители против блокадите.
" Разбирам митингите в Триъгълника на властта. Там е обикновено, протестиращите да се извърнат към хората, които желаят да ги чуят. Блокадата на Ректората – СУ постоянно е бил знак на свободомислие, не разбирам за какво би трябвало да се блокира тъкмо кръстовището на университета, а то основава голямо напрежение. Блокадите не дават отговор на закона ", посочи тя.
 Фандъкова смята, че Манолова употребява митингите против избора на нов основен прокурор Фандъкова смята, че Манолова употребява митингите против избора на нов основен прокурор
На финала сме на една акция, в която госпожа Манолова избра тактиката на внушенията. Чухме доста внушения, а не решения. Това заяв...
На въпрос дали кабинетът би подал оставка, тя отговори, че хората не чакат едни лица да бъдат заменени с други.
Относно плануваният митинг при откриването на третия лъч на третия лъч на метрото, Фандъкова сподели, че това е грозна провокация, тъй като по този начин се демонстрира пренебрежение към хората, които са съдействали за основаването му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР