На корпоративно коледно събитие NOVA и Нетинфо събраха звезди, клиенти,

...
На корпоративно коледно събитие NOVA и Нетинфо събраха звезди, клиенти,
Коментари Харесай

NOVA и Нетинфо отпразнуваха успешната 2017-а

На корпоративно коледно събитие NOVA и Нетинфо събраха звезди, клиенти, сътрудници и медии, с цел да отпразнуват дружно с тях триумфите от миналата година и да разгласят част от проектите си за идната. Водещи бяха Алекс Раева и Мария Игнатова, а измежду звездните посетители бяха едни от най-успешните родни продуценти и режисьори – Димитър Митовски, Димитър Гочев, Илиян Джевелеков, Димитър Коцев-Шошо, Станислав Тодоров-Роги. Популярни лица от малкия екран и киното също бяха част от празненството – Васил Василев-Зуека, Иван Юруков, Диана Димитрова, Ники Кънчев, Любо Киров, Ваня Джаферович, Саня Армутлиева и Михаела Маринова, както и началник Виктор Ангелов – най-новото попълнение в фамилията на NOVA.

"Когато вършим нещо, го вършим с сила и пристрастеност. Решихме да се занимаваме с филми и сериали и в този момент може да ги видите на всички места - по NOVA, в кината, в интернет. Създадохме "Откраднат живот " и "Ние, нашите и вашите ", а от идната година ще гледате и още родни продукции в ефира на NOVA и на огромния екран. Ще видите и доста нови филми, които през днешния ден са по кината като "Дъвка за балончета ", с тези думи основният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Дидие Щосел приветства гостите и откри събитието.

Нови сериали и телевизионни формати в ефира и онлайн приготвя за феновете през 2018 година най-голямата мултиплатформена медийна компания в България. Един от акцентите в пролетния сезон на NOVA e световноизвестното кулинарно шоу Hell’s Kitchen, което ще завладее ефира у нас напълно скоро. Мястото на началник Гордън Рамзи в България ще заеме началник Виктор Ангелов. Тази пролет с шести сезон се завръща и предаването "Като две капки вода " – един от най-големите шлагери в българския ефир.

С инвестицията си в голям брой качествени родни продукции Нова Броудкастинг Груп затвърди поддръжката си за българските филми на всички платформи и съумя да върне интереса на аудиторията към тях. NOVA е единствената медия, която в границите на тази година снима четири български сериала. Общият брой на актьорите, взели участие в телевизионните поредици и филми на NOVA, надвишава 800. Още над 100 са лицата, част от онлайн видео продукциите на 7Talents от старта на тяхната активност досега.

Плановете на Нова Броудкастинг Груп за 2018 са още по-амбициозни. След мощната телевизионна 2017-та NOVA няма да спре да изненадва феновете и през идната година с нови български сериали. Още при започване на годината следва премиерата на първата българска полицейска комедия "Полицаите от края на града ". Сериалът идва с обещанието за доста развлечение за цялото семейство и за първи път събира на едно място едни от най-популярните и обичани български комедийни артисти, измежду които са Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Алекс Раева, Виктор Калев, Краси Ранков. Поредицата е със специфичното присъединяване на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков.

През 2018 ще забележим и първия за страната престъпен детективски сериал „ Дяволското гърло” – една извънредно качествена продукция, която има упоритостта да излезе на интернационалния пазар. В центъра на сюжета с изключение на заплетени проблеми и завладяващи следствия, по извънредно въздействащ метод са вплетени българската природа, просвета и история.

Изненади предстоят и за интернет потребителите. През 2018 година продуцентите 7Talents ще осъществят нови сезони на уеб сериалите "Не по този начин, брат! " и "Следвай ме ". Още над 20 нови вълнуващи онлайн плана ни чакат през идната година, а измежду тях са нов тийнейджърски уеб сериал в жанра "Мистерии ", както и първият у нас престъпен уеб сериал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР