На кого ви напомня това момиче? Подсказване: тя не само,

...
На кого ви напомня това момиче? Подсказване: тя не само,
Коментари Харесай

Обикновена секретарка стана най-лошата версия на Ким Кардашиян СНИМКИ 18+

На кого ви припомня това момиче? Подсказване: тя освен, че е притежателка на ефектна осанка, само че е и участничка в известни риалитита, а също е и звезда в обществените мрежи.
 Фото Instagram / laurengoodger
Ако вие сте си помислили за Ким Кардашиян, то вие сте си помислили вярно. Запознайте се: това е нейната английска версия Лорен Гидуър. Всичко си съответствува: обилни форми, войска от фенове в Инстаграм, фотоси в риалити шоута, куп братя и сестри. А и още цяла торба скандални с нейно присъединяване.
 Фото Instagram / laurengoodger
Лорен е на 34 години. Пътят ѝ към триумфа стартира от английското телевизионно шоу "Единственият метод е Есекс ", в който тя се снима в течение на две години.
Освен това, тя взе участие в планове като "Звезди на леда ", "Биг Брадър ", "Звезди на срещи ". Преди да стартира телевизионната си кариера момичето е било секретарка.

 Фото Instagram / laurengoodger
През 2016 година Лорен към този момент се къпе в лъчите на славата. Но, съдейки по всичко, тя също е съумяла да си завоюва и много врагове,. Момичето отвори в Лондон салон за хубост. Не минаха и 24 часа и той бе атакуван от неидентифицирани нападател. Те счупиха витрината и се пробваха да подпалят салона. За благополучие съществени вреди и жертви нямаше.
 Фото Instagram / laurengoodger
Не всичко се развиваше безпрепятствено и в самите риалитита. В първото тя взе участие дружно със своя другар, с който са дружно от 15 години. Двойката се разделя няколко пъти. Лорън имаше романи с богати мъже. по време на фотосите на "Звезди на лед " тя направи импровизиран аборт.
 Фото Instagram / laurengoodger
Лорен дълго време се бори с непотребните килограми. Тя неведнъж е казвала, че е отслабнала с помощта на диети и фитнес, само че злобарите настояват, че всичко се дължи на липосукции.

Също по този начин моделката популяризираше в обществените мрежи препарат за намаляване, който сякаш ѝ оказал помощ да отслабне за три седмици с пет кг. По-късно обаче тя призна, че не го е пробвала.
 Фото Instagram / laurengoodger
Критиците също постоянно я хапят за увлечението ѝ по пластичната хирургия. Впрочем, Лорен в никакъв случай не е криела, че има импланти на някои места в тялото си.
 Фото Instagram / laurengoodger
Лорен доста прочувствено приема рецензиите по адрес на тялото си. По думите ѝ, когато тя се е снимала в риалититата, множеството участнички са били слаби, а тя е чувствала напън по отношение на своята фигура. Затова моделката отделя на външността и тялото си извънредно доста внимание.
 Фото Instagram / laurengoodger
Инстаграм един път блокира Лорен за прекомерно искрено наличие. Сега тя има профил в OnlyFans - там почитателите могат да се насладят на в действителност горещи фотоси на звездата, която тя не може да разгласява, най-малко против възнаграждение, на никое място другаде.
 Фото Instagram / laurengoodger
В момента Лорен излиза с някогашния на певицата Кейти Прайс. Чарлз Дури е с 11 години по-млад от нея, само че това за него не е оригиналност - Кейти бе с 19 години по-възрастна от него.
 Фото Instagram / laurengoodger

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР