На какво ниво е комуникацията ви с партньора? Дали сте

...
На какво ниво е комуникацията ви с партньора? Дали сте
Коментари Харесай

Това са неудобните въпроси, които всяка двойка трябва да обсъжда

На какво равнище е връзката ви с колегата? Дали сте от тези двойки, които могат да беседват на всевъзможни тематики и неуместни такива няма за тях? А може би сте от тези, които премълчават, с цел да не се разочароват, от боязън да не бъдат изоставени. Е, има някои неуместни въпроси, които всяка двойка би трябвало да изговори. Вижте кои.

Болести, излъчени по сексуален път
Чувствителна тематика, срамна за доста двойки, само че е нещо, което не трябва да крием един от различен, даже да става въпрос за гъбична зараза. Хубаво е да се споделят тези неща, да няма обвинявания, да се пазят сътрудниците един различен и в случай че е належащо да се създадат профилактични прегледи.

Какво във връзката ви тормози
Понякога сме склонни да премълчаваме това, което не ни подхожда във взаимоотношенията, също по този начин не питаме и колегата си по какъв начин се усеща с нас, а и той също не визира тази тематика да разбере ние от какво се нуждаем. Мълчаливото възмущение се натрупва и отлагането на връзката рано или късно ще разклати връзката.

Вашата финансова обстановка
Започвате нова връзка, минават месеци, заживявате под един покрив, само че към момента не сте обсъждали тематиката за парите. Тук не става въпрос единствено за задълженията на всеки, които имате от преди този момент, а за отношението на колегата ви към парите, неговите привички на харчене, разпределение на бюджета. Този въпрос е доста значимо да бъде разискван, тъй като в избран миг ще би трябвало да се адаптирате един към различен, а доста е допустимо и да не съумеете с тази акомодация, заради разнообразни възгледи.

Търсите ли дълготрайна връзка или не
Това е нещо, което би трябвало да си изясните, тъй като може да се окаже, че вие търсите нещо напълно друго от това, което желае сътрудникът ви. Ако задачите ви не съответстват, добре е всеки да си продължи в своята посока.

Какво не/харесвате в секса
Понякога не виждаме някои сигнали, които половинката ни дава или нашите стремежи остават незабелязани. Въпреки че тематиката може да звучи ненапълно неловко, не си спестявайте тези диалози. Сексът е значим, с цел да бъде една връзка хармонична. Освен това говорейки за секс, вие се преоткривате един различен.

Кога е завършила последната ви връзка
Много е значимо да си уточните по кое време се е случило, какви взаимоотношения поддържате, както вие, по този начин и актуалният ви сътрудник с някогашните си половинки. Емоционално по какъв начин се чувствате за предишното и дали към момента някой изпитва усеща към някогашния си сътрудник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР