На жена е казано да върне почти £6 000 на

...
На жена е казано да върне почти £6 000 на
Коментари Харесай

DWP принуждава жена да върне почти £6 000, след като е взела допълнителна смяна на работа

На жена е казано да върне съвсем £6 000 на Министерството на труда и пенсиите (DWP), откакто е поела спомагателна промяна в Sainsbury's, до момента в който се грижеше за съществено неразположения си сътрудник.

Хелън Грейтър стартира да желае надбавка за болногледач през 2018 година и взе неплатен отпуск от работата си в супермаркета, откакто нейният сътрудник Марк Йънг беше диагностициран с рак на гърлото. Когато се върна на работа, тя можеше да работи на три смени седмично, до момента в който към момента се грижи за Марк, който също има хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ) и беше подложен на химиотерапия и лъчетерапия по това време.

Но DWP стартира следствие и подреди на госпожа Грейтър да върне 5 738,40 английски лири, откакто реши, че искът й за надбавка за полагащи грижи е излъган. DWP сподели, че госпожа Грейтър не им е споделила за приемането на трета промяна на работа, само че тя счита, че не е належащо да ги уведомява, защото нейният повсеместен заем е бил понижен автоматизирано.

Тя сподели пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР