На извънредно заседание в НС комисията по правни въпроси гласува

...
На извънредно заседание в НС комисията по правни въпроси гласува
Коментари Харесай

“Възраждане” няма да ръководят комисията за службите, Рашков опонира Пеевски

На изключително съвещание в Народно събрание комисията по правни въпроси гласоподава промени в правилника за работата на Народното събрание, с цел да не заема повече депутатът от „ Възраждане “ Николай Дренчев поста на ръководител на комисията за надзор на спецслужбите. Той я оглави при започване на януари от предходния й началник Бойко Рашков.

От „ Възраждане “ нарекоха анулацията на ротацията „ политическа лустрация “, чиято цел е просто да отстрани от поста техния човек. Лидерът на групировката Костадин Костадинов разяснява, че за тях не е проблем, в случай че изгубят председателското място в комисията.

По време на изключителното съвещание пък Бойко Рашков рецензии към претекстовете на вносителите на предлагането, измежду които е и Пеевски. Той разгласи претекстовете за неистина. Официалният мотив на ръководещите е, че комисията би трябвало да има един ръководител, а не да сменят разнообразни ръководители на ротационен принцип, както до момента. Последва и коментарът на Пеевски, който съобщи, че тази комисия досега не е свършила нищо в интерес на хората.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР