На извънредно заседание, което приключи късно снощи на най-отбраните членове

...
На извънредно заседание, което приключи късно снощи на най-отбраните членове
Коментари Харесай

Слави Бинев начело на таекуондо в Европейския съюз

На изключително съвещание, което завърши късно нощес на най-отбраните членове на WTE, бе взето историческо решение за развиването на таекуондо на международно равнище. Таекуондо централата излезе с решение за основаването на обединена европейска конструкция – WORLD TAEKWONDO EUROPEAN UNION / WTEU/, която да взаимодейства директно с Европейския парламент, ЕК, Съвета на Европейски Съюз и прилежащите им европейски институции.

Централата на WORLD TAEKWONDO EUROPEAN UNION ще бъде локализирана в Европейската столица – Брюксел. След единомислещо предложение, за ръководител на таекуондо структурата към Европейски Съюз бе определен президентът на БФТ - Слави Бинев.

Позицията му бе отредена безапелативно, заради дългогодишния му опит като евродепутат и заслугите за развиването на спорта, както през двата му мандата като член на Екологичен потенциал, по този начин и поради усърдната работа и триумфи в управлението на таекуондо в народен, европейски и международен мащаб.

След като назначи Бинев за ръководител, президента на WTE дефинира за Съд на Европейските общности на новата европейска таекуондо конструкция Кенет Шункен от Холандия, който е с дълготраен опит в администрирането на бойния спорт.

Освен централният департамент в Брюксел, структурата ще има и още два спомагателни офиса, като единият ще бъде в София, а другият в Атина.

Стартира подготовката и на неповторимо показване на спорта и бойното изкуство таекуондо в Европейските институции. Проведени са диалози, както с представители на Европейска комисия, по този начин на Екологичен потенциал, които се чака закономерно да бъдат определени през идващият мандат. С тяхната поддръжка се планува да се осъществя най-голямото бойно шоу, което ще бъде водено от ръководителя на международната федерация доктор Чо и ръководителя на WORLD TAEKWONDO EUROPEAN UNION Слави Бинев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР