На извънредно среднощно заседание, правителството е взело решение за отмяна

...
На извънредно среднощно заседание, правителството е взело решение за отмяна
Коментари Харесай

Заради коронавируса: Отлагат парламентарните избори***

На изключително среднощно съвещание, държавното управление е взело решение за анулация на идните на 4 април постоянни парламентарни избори. Причината – усложнената обстановка с ковид.
На съвещанието е участвал и президентът Румен Радев, защото той дефинира датата. По информация на Actualno.com президентът в приел поканата и е изразил единодушие с отлагането. Имало е обаче сериозен спор по кое време да бъдат извършени в последна сметка изборите – министър председателят Бойко Борисов и Националният действен щаб (НОЩ) са настояли първо да има устойчива наклонност на спад на инфектираните и тогава да се мисли, като огромната цел на България оттук-нататък е – нейни най-ярки представители са Китай, Австралия и Нова Зеландия. Радев пък е възразил, че в случай че ще чакаме да има нула случая дневно, Борисов и държавното управление може и да векуват във властта. Президентът обаче е изразил единодушие, че не трябва да има огромно разтърсване във властта в разгара на жестоката здравна рецесия и за няколко месеца е редно кабинетът да остане на власт, с цел да може да осъществя новата здравна тактика и да провежда икономическата помощ за страдащите бизнеси.
 Първоаприлски смешки: Как се забавляват по света Първоаприлски смешки: Как се забавляват по света
Първи април наближава със страшна мощ, а с него, надяваме се, и количеството настроени за смешки хора от целия свят. Светът е оживял, защ...
Остава обаче охлабването на ограничения, оповестено и със заповед на 30 март от здравния министър Костадин Ангелов в частта на. Причината – съгласно здравните специалисти, откакто политическият цирк прекъсва, не трябва на психическо равнище да има толкоз внезапен поврат, тъй като може да докара до прекалено вдъхновение и това да се трансформира в рисково държание на забавление, което да усили разпространяването на болестта от COVID-19. Затова отдушник ще е културният бранш, а фитнесите ще се погрижат за другата прекаленост – тези, които ще бъдат извънредно разочаровани поради отлагането на изборите. В залите те ще могат да излеят отрицателните си страсти, само че при съблюдаване на противодепидемичните ограничения – никакво изтичане на слюнки и сополи – спортуващите сами да си вършат сметката по какъв начин ще дишат, с цел да не излизат аерозоли от носа, устата и... единствено от тези изходи на тялото в действителност, а пръските пот не може да летят на повече от 1,5 метра!
Честит, уважаеми читатели. Дано имаме повече мотиви за смях и да не го изхвърляме изцяло от живота си, тъй като животът не е просто битие, той е психика!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР