На изложението IAA Mobility в Мюнхен Pirelli оборудва почти 25

...
На изложението IAA Mobility в Мюнхен Pirelli оборудва почти 25
Коментари Харесай

Pirelli за автомобилите BEV и PHEV - видео

На ревюто IAA Mobility в Мюнхен Pirelli оборудва съвсем 25 % от изложените BEV и 30 % от плъгин хибридите с артикули от разнообразни продуктови линии - от P Zero до Scorpion. Гумите са създадени от групата особено за електрически коли и plug-in хибриди.

От въвеждането си през 2019 година технологията Elect към този момент е получила повече от 300 хомологации, т.е. утвърждения за характерни версии на гуми Pirelli, които са приспособени към потребностите на разнообразни модели транспортни средства. Търсенето на тези артикули се е нараснало бързо: в съпоставяне със същия интервал на предходната година броят на новите хомологации е повишен повече от два пъти по-бързо през първата половина на 2023 година (+125 процента).

Единственият водороден автомобил на IAA Mobility също беше с гуми Pirelli - BMW iX5 Hydrogen беше оборудван с FSC-сертифицирани гуми P Zero, единствената гума в света, създадена от натурален каучук.



„ Водещата позиция, която постигнахме в региона на електромобилността, акцентира новаторската мощ на нашия отдел за проучвания и развиване. Pirelli е единственият производител, който разполага с технология за напречно сечение за електрически коли, която е използвана за всички наши продуктови линии “, изяснява Пиеро Мисани, старши вицепрезидент по проучвания и развиване и кибернетичното пространство.

И продължава - „ Този метод ни разрешава по-голяма еластичност, с цел да предложим на производителите на коли особено проектирани гуми, които най-добре дават отговор на характерностите на всяко транспортно средство. Търсенето на специфични гуми за BEV и PHEV пораства с непрестанно възходящи темпове и с новия P Zero E отговаряме на това “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР