На изключително бързи обороти се развива връзката между Росен Плевнелиев

...
На изключително бързи обороти се развива връзката между Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

ПИК: Деси Банова бременна от Плевнелиев - двамата разкрили връзката си, преди да й проличи

На извънредно бързи обороти се развива връзката сред Росен Плевнелиев и Десислава Банова! За има-няма 3-4 месеца президентът и синоптичката на Нова телевизия се влюбиха и се разведоха, а за похлупак - чакат и правоприемник, научи извънредно ПИК от сигурен източник.

Припомняме ви, че сензацията на годината избухна по-силно и от атомна бомба през вчерашния ден - единствено 2 месеца, откакто четвъртият президент на републиката оповести обществено края на измъчения си брак с Юлияна Плевнелиева. Вместо като негова опора, първата дама се изяви като съперник на мъжа си - тя не почете нито една публична гала на президента за целия му мандат.

Само няколко дни след признанието на Плевнелиев, и синоптичката Деси заяви " значима вест ", откакто цяла година и половина я е премълчавала: " С бащата на щерка ми Йоана не живеем дружно. Скоро срещнах прелестен човек, доста съм влюбена, само че всичко още е в начален стадий ".

Деси и Ивайло живеели разграничени от година и половина. Този факт Банова разгласи малко, откакто Плевнелиев заяви за развода си

Начален, начален, какъв брой да е начален? Той щъркелът не пита начален, междинен или краен е стадият... Оказва се, че новата ВИП-двойка работи бързо и единствено за няколко седмици връзките сред 53-годишния Плевнелиев и 37-годишната Деси от равнище " случка ", към този момент са надалеч по-сериозни и най-много по-обвързващи, защото общото им дете ще ги свърже вечно, даже и един ден пътищата им да се разделят по някакви аргументи. 

Според нашите източници, Банова е заченала толкоз бързо и изненадващо, че и самата тя не е очаквала сходен процес на връзките й с Плевнелиев. Естествено, опцията " аборт " въобще не е била на дневен ред, защото синоптичката към този момент гони четиридесетте, а и в случай че не в този момент, то по кое време различен път ще й се отвори парашутът да роди от същински президент?!

Редът, по който обществото разбра за развода на Росен и раздялата на Деси и Ивайло (те съжителстваха без брак - б.р.), е авансово премислен от новата двойка. Тъй като на от ден на ден обществени места двамата почнали да се появяват дружно, решили, че е по-добре на първо време да се разчуе, че са прекратили досегашните си връзки, в сравнение с след някой и различен месец да гръмнат заглавия от вида: " Деси Банова разруши фамилията на Росен Плевнелиев! "... Или пък " Плевнелиев с извънбрачен правоприемник - ражда го синоптичката Деси ".

Сега любопитен е въпросът дали някогашният мъж на Банова - финансиста Ивайло Граховски, ще има срещу щерка му Йоана да живее с майка си в жилището на новата й половинка, и по какъв начин момиченцето ще се схваща с пастрока си и двамата му синове. Плевнелиев населява апартамент в първокласен комплекс от затворен вид до Бизнес парка в " Младост ", в който постоянно на татко си гостуват Павел и Асен. 

След три момчета от брака си с Юлияна, в този момент съкровената фантазия на Росен Плевнелиев била Деси да го подари с дъщеричка. Мъжкият татко дава благо и драго да прегърне в обятията си момиченце, само че още скърби за първородния си наследник. Жестоката покруса застигна Плевнелиеви преди две години, когато от сърдечна непълнота Филип умря. Оказа се, че съдбовният излаз е бил непредвидим, защото диагнозата се развива за броени часове. Нито родителите на Филип, нито докторите са знаели или очаквали момчето да има сходни проблеми. 

Колегите на Деси Банова в Нова телевизия пък с любознание наблюдават развоя на новата й връзка. Засега синотпичката върви на работа без защита, каквато половинката й употребява като някогашен глава на нацията. Със сигурност от тук насетне всяка крачка на синеоката телевизонерка ще бъде следена под лупа. Деси ще би трябвало да промени напълно живота си и да не помни за купоните и случките. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР