На изискано парти в генералното консулство на България в САЩ,

...
На изискано парти в генералното консулство на България в САЩ,
Коментари Харесай

Румен Радев във флирт с наша актриса

На изтънчено празненство в генералното консулство на България в Съединени американски щати, във връзка 72-рата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации се стекли куп наши емигранти, които желали да се срещнат с президента Румен Радев.

Държавният глава с ненаситност разговарял със сънародниците ни, само че най-дълго се задържал в компанията на ослепителната Анна Кулинова – български модел и актриса в Съединени американски щати.

През това време Десислава Радева внимателно изчаквала в профил и не прекъсвала задушевния диалог. Присъствали на приема дочули, че Румен Радев се интересувал с какво се занимава русокоската, Когато чул отговора, че е актриса и модел й направил похвали: Ами да, несъмнено, че ще се снимате във филми. С тази страхотна визия – по какъв начин не! “.

Анна Кулинова живее 12 от години сред Ню Йорк и Лос Анджелис. Тя прави огромния си пробив в Холивуд с помощта на Гари Маршал , режисьора на „ Хубава жена “. Специално за Анна поверява роля в сантименталната комедия „ Денят на свети Валентин “, където хубавицата си партнира с Аштън Къчър.

Любопитно е, че нашето момиче е било канено на банкет на Бил Клинтън, написа „ Галерия “. След срещата с Радев Анна се явява на кастинг в Лас Вегас за нова роля и режисьорът я избира всред 100 кандидатки. Кулинова ще играе сътрудник от ФБР.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР