На изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове са задържани

...
На изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове са задържани
Коментари Харесай

Сапьори обезвредиха пиратки на националния стадион, 35 запалянковци са задържани



На построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове са арестувани общо 32-ма души, от които 16 за носене на неразрешени движимости и предмети, 12 - носещи маски, и по двама - за пиротехника и за владеене на наркотични субстанции. Други трима са засечени с дрога и отведени в ареста при инспекции в града, преди началото на мача.

При щателна ревизия на трибуните, преди настаняване на публиката, бяха открити две самоделни пиратки с дистанционно управление, които изпратеният на място сапьорски екип обезвреди.

От Столична дирекция на вътрешните работи изричат признателност към почитателите, които съблюдаваха ангажиментите и поетите задължения да не употребяват пиротехнически произведения по време на футболната среща.

При миналата футболна среща сред двата тима бяха арестувани 28 души - осем за владеене на опиати, на шестима е наложена възбрана да посещават спортни мероприятия в интервал на една година и санкция от 1000 лв.. Седем лица са малолетни причинители на противообществени прояви. Останалите преписки са докладвани на Софийски областен съд и се чакат решения.

Третото " постоянно дерби " за сезона приключи с триумф на ЦСКА-София с 3:1, откакто Улаус Скаршем, Джонатан Линдсет и Марселино Кареасо вкараха за " алените ". Отборът на Левски върна едно попадение през второто полувреме посредством резервата Асими Фадига.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР