На истински екшън е станал свидетел рапърът Даниел Димитров, по-известен

...
На истински екшън е станал свидетел рапърът Даниел Димитров, по-известен
Коментари Харесай

Женски бой в Айс Крийм завърши с оскубани екстеншъни и уволнение

На същински екшън е станал очевидец рапърът Даниел Димитров , по-известен като Айса , от хитовата тайфа „ Айс Крийм " , която се разпадна преди години. Женски пердах се е развихрил по време на работна среща в тризонет на столичния квартал „ Лозенец " сред Айса и Калоян Койчев , по-известен като Министерски съвет F1air , които сътвориха лична продуцентска компания „ Айс рекърдс ".

По средата на срещата сред две дами от екипа - Ива Славова , която е основна мениджърка, и Адриана Петкова - сценаристка. От достоверни източници разбрахме, че по време на вечерята сценаристката е флиртувала с един от изпълнителите и под въздействие на алкохол държанието й е станало нападателно. След отправена забележка от страна на мениджърката на изпълнителите дамата е била залята с чаша алкохол. В същия миг е почнала свадата.

Стигнало се е до там, че Адриана е откъснала екстеншън на Ива, макар че Министерски съвет F1air e стоял сред двете и е направил всичко допустимо да не се стига до физическа кавга. Очевидци от прилежащи здания оповестиха, че крясъците на двете дами са отеквали в целия квартал, а в отворения комплекс въпреки всичко има хора с дребни деца. Калоян Койчев и Даниел Димитров описаха пред екип на вестник „ Телеграф ", че недоумяват държанието на Адриана Петкова и до момента в никакъв случай не се е държала нападателно по отношение на своите сътрудници.

Причината съгласно тях е, че експанзията в държанието й е непряк резултат от неотдавна изкарания Коронавирус. Изпълнителите обявиха, че няма да толерират сходно отношение и тя ще бъде дисциплинарно уволнена от екипа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР