На истинска кифличка заприлича Крисия. Считаната едно време за дете

...
На истинска кифличка заприлича Крисия. Считаната едно време за дете
Коментари Харесай

Крисия не спира с корекциите, последната е още по-видима

На същинска кифличка замязя Крисия. Считаната едно време за дете знамение на родната музика наду джуките си с хиалурон. Въпреки че е едвам 18-годишна, разградската изпълнителка към този момент има корекции по лицето си.

Самата Крисия се похвали, че е нараснала доста устните си. Певицата разгласява кадър, от който ясно това си проличава. След инжекцията джуките на Крисия са пухкави и големи.

" Защо разваляш лицето си. Бъди същинска, а не модифицирана ", пишат част от почитателите на изпълнителката, която дружно с виртуозите Хасан и Ибрахим завоюва второ място на детската " Евровизия " преди години.

Какво кара Крисия да си надуе джуките, остава тайнственост. Тя не споделя отговора на въпроса, който си задават всички нейни фенове. Според един младата певица желае да е по-секси пред гаджето си. Според други Крисия е тръгнала към чалга средите и желае да бъде конкуренция освен по певчески данни, а и по лъчение на колежките си от попфолк средите.

Само преди дни Крисия беше засечена да пуши цигари, въпреки и електронни, по време на разходка из София. Преди време пък се заприказва, че певицата се е наблъсквала и със силикон. Тогава обаче младата изпълнителката отхвърли това, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР