“На имените дни обикновено стават по-големи и мащабни празненства, защото

...
“На имените дни обикновено стават по-големи и мащабни празненства, защото
Коментари Харесай

Ивана: Животът не е празник всеки ден

“На имените дни нормално стават по-големи и огромни празненства, тъй като няма човек, който да не знае Ивановден. Докато рожденият ден остава по-интимен, не всеки път съм го чествала " – показа певицата Ивана в " Преди обед “.

Самата тя не знае по какъв начин ще чества през днешния ден. Обикновено тези празници ги провежда бързо – звъни на заведение, музиканти и обезпечава храната. Тази година множеството й другари са заболели, само че певицата е уверена, че ще означи празника по някакъв метод.

“Най-хубавите ми имени дни съм чествала на работа. Когато си на присъединяване, всички честват с теб, има толкоз доста Ивановци, когато знаят, че Ивана пее довечера " – добавя тя.

Всъщност майката на Ивана е желала щерка й да има специалност с престиж – доктор, юрист, всичко друго, само че не и да става певица. Дълго време поради музикалното семейство, от което идва, Ивана счита, че всеки може да пее и това е нещо нормално. С времето схваща, че това е гений, който не всеки има.

Певицата е кръстена на баба си Ивана, която също е пеела национални песни.

“Животът не е “Празник всеки ден ". Аз го поисквам на хората постоянно с песента ми, само че щастието е един момент. То се редува с горест, отчаяние… Колкото и да не желая да се наскърбявам в този ден, предходната година беше комплицирана и шеметна, в която се редуваха тъжни моменти и задоволство от сцената. Загубих татко си. Досега не ми се беше случвало да изгубя мой непосредствен " – признава Ивана.

Бащата на певицата си отиде при започване на май след затруднения от ковид.

“Когато огънят пристигна в твоята къща и те подпали, да видиш какво се случва. Нито ти е до музика, нито ти е до пеене и си казваш “Какво толкоз направих, за какво ми го лиши толкоз рано? " – споделя за трагичната загуба тя.

Ивана споделя, че през миналата година е помъдряла. От началото на пандемията нито за момент не е вярвала, че тъкмо коронавирусът ще отнеме някой неин непосредствен.

Първият локдаун е бил и мотив за отмора за нея и сътрудниците й от сектора. Но по-късно идва осъзнаването, че си затворен и че губиш скъпо време. След персоналната покруса Ивана има огромен концерт, който не анулира поради татко си. Музиката лекува, уверена е тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР