На границата с Гърция отново задържаха българин за нелегален внос

...
На границата с Гърция отново задържаха българин за нелегален внос
Коментари Харесай

Задържаха българин на границата с Гърция за внос на алкохол

На границата с Гърция още веднъж задържаха българин за незаконен импорт на алкохол и цигари. Независимо от количеството на незаконната стока, гръцките управляващи при Промахон към този момент конфискуват и колите.

На всички гранични пунктове директно след влизане на гръцка територия има екипи на финансова полиция. Проверяват изборно доста от колите за незаконен импорт на акцизни артикули. Проверките се правят както на гръцки жители, по този начин и на чужденци.

Поради по-ниската цена на алкохола и цигарите в България, доста от пътуващите придвижват повече от допустимото количество акцизни артикули. Властите глобяват с цената на стоката, само че се конфискува и автомобила.

На Промахон през днешния ден полицията при рутинна инспекция още веднъж задържа 49 годишен българин за незаконен импорт на 15 литра алкохол. Наред с санкцията е иззета и колата.

Много гърци също останаха без коли след опит да внесат освен алкохол и цигари, само че и бензин в туби. Проверките са денонощни и се правят на всички гранични пунктове, оповестяват от полицията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР