На Герена няма вратарска криза. Това заяви бившият треньор на

...
На Герена няма вратарска криза. Това заяви бившият треньор на
Коментари Харесай

Владо Манолков: Митрев е по-добър от Полачек, няма вратарска криза в Левски

На " Герена " няма вратарска рецесия. Това съобщи някогашният треньор на вратарите в Локомотив (София) Владимир Манолков. Той счита, че Божидар Митрев е по-добър от Мартин Полачек. Именно Манолков работи с Митрев на " Надежда ", след което юношата на Левски заигра в шампионата на Молдова с екипа на Шериф.

" Божидар Митрев е по-добър вратар от Мартин Полачек и не може да се приказва, че има рецесия в Левски. Има напрежение при вратарати, което Левски би трябвало да си ги решат. Критиките към Митрев са неоснователни. Той е един от най-хубавите вратари в България и има неповторими качества. Той би трябвало да само да усеща поддръжката на треньора, че се разчита на него и ще покаже своя същински капацитет

 Снимка 385871
Източник:

В Локомотив през сезона не позволи гол в 16 мача и оказа помощ за спечелването на бронзовите медали в шампионата. В Левски предишния сезон имаше 19 " сухи " мрежи и с помощта на него " сините " си заслужиха мястото в евротурнирите.

Не познавам в елементи играта на Полачек, само че той има фигура, която не е доста типична за вратар и по тази причина има проблеми при излизания и центрирания. Митрев е отличен вратар и нужно успокоение. Работата на треньорите в " Левски " е да намерят нужния метод за работа с него, само че за мен той си остава един от най-хубавите футболисти на този пост в този момент у нас ", сподели Манолков.

 Владимир Манолков пред ТОПСПОРТ: Надявам се Хърватия или Белгия да завоюва Мондиал 2018, Англия не е измежду любимците
Владо Манолков пред ТОПСПОРТ: Надявам се Хърватия или Белгия да завоюва Мондиала, Англия не е измежду любимците

" Никой не трябва да подценява Франция, Испания беше прекомерно предсказуема "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР