На „Герена“ чакаха 3,5 милиона от Джоузеф Диксън, но се

...
На „Герена“ чакаха 3,5 милиона от Джоузеф Диксън, но се
Коментари Харесай

Диксън не може да даде повече от 1 милион на Левски

На „ Герена “ чакаха 3,5 милиона от Джоузеф Диксън, само че се оказа, че той няма да може да извърши обещанието, което бе дал през предходната седмица на Наско Сираков, с цел да се започва прехвърлянето на акциите, написа „ Мач Телеграф “. Оказа се, че британецът е спънат от законодателни спънки, които не му разрешават да преведе повече от 1 милион $ на сметката на Левски. Двете страни възобновиха договарянията през вчерашния ден, откакто те бяха замразени от петък. Диксън и Благой Георгиев се озоваха на морето, където оглеждали и хотели, които сега са оповестени за обмен.

Разговорите сред двете страни ще продължат и през днешния ден, с цел да се разбере дали „ сините “ ще одобряват новото предложение. На този стадий Диксън не счита, че това би било спънка, която може да провали договорката.

При позитивна развръзка на „ Герена “ ще разполагат с 242 милиона, които са отпуснати на Диксън от капиталов фонд.

Все още не е правена разбивка на парите по сезони, както се твърдеше. Възможно е в началото Левски да разполага с по-голям бюджет, с цел да се построи тим, който да гони действителни цели, а не просто да декларира такива, както се случи пред последното състезание, което бе цялостно крушение. Естествено, сериозна част от парите ще бъде непокътната и за огромното строителство, което се възнамерява да бъде осъществено на „ Герена “. Освен това „ сините “ ще подвигат и нова база. Ясно е единствено, че Наско Сираков ще продължи да извършва длъжността президент, а това ще става и против заплата, която ще бъде отплата за акциите му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР