На фона на всичко случващо се по света в момента,

...
На фона на всичко случващо се по света в момента,
Коментари Харесай

По-малко драма в офиса

На фона на всичко протичащо се по света сега, последното нещо, от което има потребност човек е драма на работното място. Битките за територия, прехвърлянето на виновност, клюките и злорадството въздействат отрицателно освен на хората, които са директно наранени от тях, само че и основават една токсична среда, в която страда здравия разсъдък на безусловно всички.

Как може да укротите драмата в работната среда? На първо място, като не назначавате всезнайковци, самовлюбени нарциси  и други персони, които не са добри . Това несъмнено оказва помощ. Истината обаче е, че даже най-сериозните и деликатни чиновници от време на време губят надзор и основават конфликтни обстановки, изключително когато стресът в работата е висок. В идеалния случаи би трябвало да се стремите освен към премахването на проблеми на проблематичните служащи, само че и към основаването на среда, в която всички се държат по-добре с останалите.

Добрата вест е, че съгласно ново изследване има елементарен, бърз и безвъзмезден метод за постигането на стремежи резултат – просто би трябвало да накарате чиновниците си да отделят по-няколко минутки дневно, с цел да изброяват и записват нещата, за които са признателни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР