На фона на всички кризи, трябва да говорим за горите.

...
На фона на всички кризи, трябва да говорим за горите.
Коментари Харесай

БСП отговори на Дунчев: Дори опозицията е потресена, премиерът се разграничи от изказването му за горите

" На фона на всички рецесии, би трябвало да приказваме за горите. На някои сътрудници, които не са уравновесени, изричат нелепости пред феновете. Хубавото в цялата работа е, че това не е мнение на парламентарната група на Политическа партия. В качеството си на какво тези хора стопират камиони? Ако е имало нарушаване, е трябвало да се обади на съответните органи ". Това съобщи пред БТВ водачът на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски пред БТВ във връзка изявлението на Александър Дунчев, че Българска социалистическа партия кадрува в горите. Той добави, че сътрудника му от " Продължаваме промяната " е неудачен претендент за министър и против него има 3 сигнала в службите.

" Наясно ли е по какъв начин се ръководи страната? Как Министерски съвет ще назначава шефове на стопанства? Говорихме и му споделих, че има състезания и му дадох образец по какъв начин Министерски съвет стартира да търси фрагменти за дървосекачи. Бил е изпълнителен шеф на дирекция, която трябваше да управлява. Не е сигнал, което се споделя, а клюка. Къде е подал сигнала си - в неговата неправителствена групировка или в Министерство на вътрешните работи или прокуратурата? Дори и опозицията беше потресена. Говорих с премиера, който се разграничи изрично от изявлението му. Коалицията е постоянна и нямаме проблем с сътрудниците. Тя може да ръководи и да извърши уговорките си ", сподели още Свиленски.

Припомняме, че Александър Дунев подлага на критика съдружните си сътрудници от Българска социалистическа партия, че кадруват в горските стопанства и назначават свои хора.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР