На фона на разразилата се политическа криза, развода на Корнелия

...
На фона на разразилата се политическа криза, развода на Корнелия
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Кичка и Панайот се изпокараха жестоко за пари

На фона на разразилата се политическа рецесия, развода на Корнелия Нинова с Кирил Петков и изгонените 70 съветски дипломати от страната, различен един скандал набира огромна скорост в обществените мрежи. Панайот Панайотов и Кичка Бодурова се скараха грубо през фейсбук. Причина за абсурда стана обява на артиста в персоналния му профил, посредством която той уведомява почитателите си, че няма да участва на концерта на колежката си. Оказа се, че в основата на спора стоят пари.

Как стартира всичко? Днес следобяд Панайот Панайотов оповести в обществената мрежа, че към спектакъла в Бургас няма интерес от страна на публиката, по тази причина той няма да се появи на сцената в Летния спектакъл. " Няма да пея на 11 юли в Бургас с Кичка Бодурова в Летния спектакъл заради мижав интерес към концерта. До всички мои почитатели - оправдавам се! ", написа той.

От профила на Кичка Бодурова пък в мненията се появи отговор: " Поради огромните искания на П.П. неговото присъединяване беше отказано от уредниците. Концерт е съвсем продаден - доста недодялан пост! ". Постът е написан персонално от Бодурова.

Според източник на Lupa.bg, в реалност са продадени съвсем 80% от билетите за спектакъла, тъй че думите на Панайот Панайотов в действителност не дават отговор на истината. Причината най-вероятно е спор за възнаграждението на изпълнителя на " Шопкиня ".



Само преди дни Кичка Бодурова препълни Летния спектакъл във Варна с концерта си, тъй че интерес към спекталите й несъмнено има

Панайот Панайотов изясни, че преди месец и половина получил покана за присъединяване във въпросния концерт. Казал своите условия и Кичка Бодурова ги приела. Снощи, напълно изненадващо, без да му се обади, а със известие във вайбър тя му написала, че отхвърля присъединяване му.

" Днес си направих труда да погледна скицата с продадените билети. Много малко бяха. Като не ми беше обещано пояснение, аз самичък го потърсих и очевидно това е повода ", изясни Панайот Панайотов.

" Панайоте, доста недостойни думи и постъпка! Мъжете не вършат по този начин! ", скастри го Тони Димитрова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР