На феновете на Манчестър Юнайтед им писна от непрестанно ескалиращата

...
На феновете на Манчестър Юнайтед им писна от непрестанно ескалиращата
Коментари Харесай

Гари Невил: На феновете им писна, на мен също

" На почитателите на Манчестър Юнайтед им писна от непрекъснато ескалиращата рецесия в британския футболен клуб ", сподели някогашният капитан на тима и анализатор за " Скай Спортс " Гари Невил.

Тимът, воден от Ерик загар Хаг, отстъпи нощес с 0:3 на Нюкасъл като хазаин в шампионата за Купата на лигата, откакто през уикенда бяха победени със същия резултат и от градския противник Манчестър Сити.

Част от анализаторите в Англия, в това число Пол Мърсън от " Скай Спортс ", спекулират, че мениджърът е изгубил надзор над футболистите.

Невил обаче защитаваше интензивно нидерландския треньор по време на продължаващия развой по промяна собствеността и несигурността зад кулисите. Той написа в обществените мрежи в понеделник, че има ослепителен контрастност сред управителните структури в Нюкасъл и Манчестър Юнайтед.

" Вчера пътят ми се пресече с Дан Ансуърт. Този човек трансформира Футболната асоциация, вкара Брайтън в извънредно сполучлив интервал и в този момент слага постоянни основи при новите притежатели в Нюкасъл ", съобщи Невил по отношение на спортния шеф на " свраките ".

" Той е способен, висококвалифициран и знае какво прави. Дан Ансуърт работи наоколо с треньорите, скаутите и всички други департаменти. Прави го по изключително спокоен и спокоен метод. В последните си два мача Манчестър Юнайтед срещна клубове, чиито футболни структури са извънредно постоянни и крепят тима освен на терена, а и отвън него.

При Юнайтед е тъкмо противоположното. Ние даже нямаме състезателен шеф! Навремето играех постоянно в Нюкасъл и съжалявах страхотните им почитатели, чиято сила бе потискана от Майк Ашли (бившия притежател на отбора). Беше доста мъчително за гледане.

" Снощи видяхме по какъв начин " Театъра на фантазиите " ( " Олд Трафорд " ) се трансформира в " Театъра на празнотата ". Всеки почитател на Юнайтед бе ядосан и усещаше болежка. На терена играчите бяха в потрес и представянето им бе извънредно, а мениджърът се мъчеше пред очите ни.

Bro Mason Mount just came in here 3 months ago but bro was the only one who showed what it means to play for Manchester United and when things ain`t going well

Can`t believe my eyes, they all left him, and was all alone begging for forgiveness????????
— Kara (@UTDKara)

" Виждали сме това преди и знаем по какъв начин всичко ще свърши. На почитателите на Юнайтед им писна, на мен също ", приключи своя коментар Невил.

След новия позор играчите на " алените дяволи " бяха подложени на големи рецензии, като единствено един събра храброст и поздрави почитателите след мача.

Още преди края на дуела почитателите на Юнайтед напуснаха трибуните, а стадионът бе много празен в края на срещата.

Футболистите бързо се прибраха в съблекалнята след мача, а единствено един събра храброст и поздрави последователите. Мейсън Маунт остана единствен на терена, като получи овации за подобен жест на почитание.

Mason Mount was the only player to do this last night??????

— M???????? (@UTDKenny_)

В същото време стана ясно, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг, няма желание да подава оставка. До момента " алените дяволи " имат 8 загуби в 15-те си мача през сезона, като пет от тях бяха вкъщи.

" Разбирам, че когато резултатите не са налице, е обикновено въпросът за уволнението да е на дневен ред. Но аз съм убеден, че мога да подвигна тима. Във всичките ми клубове съм го правил, предходната година и тук също, само че сега сме в неприятно състояние ", показа Тен Хаг.

" Поемам отговорност за това и го виждам като предизвикателство. Аз съм войник и съм в тази борба, само че би трябвало да се уверя, че споделям отговорността с моите играчи и че се държим дружно и се борим дружно, с цел да реализираме по-добри резултати ", добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.

" Да, имаме доста неуспехи от началото на сезона, само че би трябвало да преглътнем това и да гледаме напред. Представянето ни е под стандартите, които всички чакат от Манчестър Юнайтед ", сподели още Ерик загар Хаг.

Любопитен миг беше, когато мениджърът на Ливърпул даваше изказвания пред публицисти, откакто тимът му се оправи с Борнемут и завоюва с 2:1 в шампионата за Карабао Къп, само че имаше и забавна реакция, когато видя какъв брой губи отборът на Ерик загар Хаг.

Германецът беше шокиран от резултата, тъй че даже противниците по-често се изненадват какъв брой зле наподобява Манчестър Юнайтед в този миг.

Jurgen Klopp`s reaction to seeing thrashed at home by????
— Hayters TV (@HaytersTV)
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР