На феновете на българския тенис им предстои поредна интересна седмица.

...
На феновете на българския тенис им предстои поредна интересна седмица.
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 21-27 ноември 2022 г.


На почитателите на българския тенис им следва поредна забавна седмица. Двама от водещите ни играчи при мъжете – Адриан Андреев и Александър Лазаров, ще запишат ново присъединяване на равнище Чалънджър, до момента в който в това време част от най-успешните ни тенисистки ще се изявят в няколко ITF съревнования. Вижте кои са играчите и шампионатите, които ще следим с нараснал интерес през идващите дни.

Адриан Андреев – ATP Challenger във Валенсия

Адриан Андреев ще се изправи против шестия подложен Тимофей Скатов (№146) в първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата във Валенсия. При постигане до осминафинала негов противник ще бъде Педро Соуса (№525) или квалификант.

Александър Лазаров – ATP Challenger в Андриа

Александър Лазаров ще играе в главната скица на Чалънджър шампионата в Андриа, където негов конкурент ще бъде намиращият се на 323-то място в ранглистата Витали Сачко. При възможен триумф съперник на българина на осминафинала ще бъде седмият подложен Йеле Зелс (№129) или Алексей Ватютин (№285).

Симон-Антони Иванов – ITF M25 в Ираклион

Симон-Антони Иванов е подложен под №8 в главната скица на М25 шампионата в Ираклион. Жребият към момента не е изтеглен.

Гергана Топалова, Лиа Каратанчева – ITF W25 в Ираклион

Гергана Топалова ще играе в главната скица на W25 шампионата в Ираклион, жребият за която към момента не е изтеглен. Междувременно поставената под №2 в квалификационната скица Лиа Каратанчева доближи до последния кръг от пресявките, където ще се изправи против Кристина Почтовик (№1236).

Ани Вангелова – ITF W15 в Мар дел Плата

Ани Вангелова е сложена под №4 в главната скица на W15 шампионата в Мар дел Плата. Жребият към момента не е изтеглен.

Яна Стоянова – ITF W15 в Анталия

Яна Стоянова доближи до втори кръг от квалификациите на W15 шампионата в Анталия, където ще се изправи против Василиса Куприянова. При триумф съперничка на българката в борбата за място в главната схемта ще бъде Анастасия Сафта (№1249) или Валерия Каргина.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР