На европейското първенство по борба, където блеснаха с титлите си

...
На европейското първенство по борба, където блеснаха с титлите си
Коментари Харесай

Борец коментира борба по БНТ, доживяхме

На европейското състезание по битка, където блеснаха с купите си Тайбе Юсеин и Кирил Милов, изгря звездата и на един различен човек, единствено че останал зад кадър. За първи път същински герой разяснява този толкоз известен и обичан в България спорт, освен това с прелестен баланс сред инфо за техника, интелигентни допълнения и нотка страст.

Георги Петков е някогашен играч по свободна битка, републикански медалист, наследник на европейския първенец Стоян Петков, който е помощник-треньор на постигналия шеметни триумфи, в това число и на европейското състезание т.г., женски народен тим. Първият по триумф от първия випуск Журналистика на УНСС стартира още като студент да написа за спорт , а дебют като тв коментатор прави за бТВ за първия огромен ММА-мач на Багата в Съединени американски щати. Когато получава покана на разяснява UFC, признава:

„ Разревах се от кеф, не можех да повярвам”. Свобода Маданска пък го кани да разяснява, дружно с нея, олимпийската битка в Токио за Българска национална телевизия.

„ Коментирах девойките на татко ми, доста се вълнувах, връхната точка, която можех да достигна”. В момента развива подкаста Неформално с Георги Петков, в който показва огромните първенци от бойните ни спортове – последната му героиня е Станка Златева. Всичко най-интересно за новата звезда на спортната публицистика четете от през днешния ден в

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР