На екипа вече е съобщено, че ще има работа най-много

...
На екипа вече е съобщено, че ще има работа най-много
Коментари Харесай

„Господарите аут от ефира от Нова година заради срив в доверието

На екипа към този момент е обявено, че ще има работа най-вече до края на декември. След това всички, които работят в „ Господарите”, остават на улицата без никакви приходи. Огромната част от тях са на цивилен контракти, което значи, че нямат право на предупреждение преди освобождение от работа, нито на обезщетение от бюрото по труда.
Проблемите в шоуто почнали след абсурда с мнимия пердах над репортера Димитър Върбанов в склад за храна. Той избухна при започване на тв сезона. Телевизионерът сподели фрагменти, които трябваше да потвърдят, че е обичай от гардове в склада, съхраняващ храна с изминал период на валидност. Записи от охранителните камери обаче потвърдиха, че всичко е било инсценировка и това докара до внезапен срив в доверието към предаването, а оттова – до фрапантен спад в рейтинга.

Нито уволнението на Върбанов, нито Златния скункс, връчен на него и на продуцента Джуди Халваджиян съумяха да вдигнат на крайници „ Господарите”. Безсилен да оправдава предаването се оказа даже най-голямата му звезда – Васил Василев-Зуека, който бе вкаран в шоуто до Димитър Рачков вместо непрекъснатата му партньорка Мария Игнатова. Идеята бе обичаната двойка водещи в родния ефир да притегли фенове. Но не сработи. Щетите, нанесени над предаването от измислицата с багра, се оказали непоправими.

От Нова тв все пак не считали да се разделят с „ Господарите”. Държали обаче да понижат парите, които наливат в касата на продуцента. Точните суми не са ясни за необятната общност, само че хора от екипа издадоха пред „ Уикенд”, че става въпрос за орязване най-малко на 30 на 100 от бюджета на предаването. Продуцентите загатнали, че държат правата освен за „ Господари на ефира”, само че и за хитови стратегии като „ Х Фактор” и „ Като две капки вода”. В случай, че Нова врътне кранчето за едното шоу, няма по какъв начин да се надява да се работи и по останалите две. Телевизията обаче оповестила, че това няма значение и договорът с „ Господарите” не бил възобновен.

Така предаването ще спре след Нова година. На екипа било обяснено, че все пак договарянията не престават. Все още има най-малък късмет да се стигне до съглашение и шоуто да се върне в ефир. Това обаче може да стане най-рано през март.

Според наш източник, сега Джуди Халваджиян води договаряния с Би Ти Ви, тъй че има вид предаването да започва в медиата, от която преди време потегли. От малкия екран обмисляли да го пуснат в 22 часа, непоследствено преди „ Шоуто на Слави”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР