На едни им връчват мандат, а на други обвинение. Единствените

...
На едни им връчват мандат, а на други обвинение. Единствените
Коментари Харесай

Радостин Василев се жалва като жертва на ПП: За тях мандат, за мен - килия!

" На едни им връчват мандат, а на други обвиняване. Единствените хора, на които нищо не им връчват, е българският народ, който гласоподава за една смяна, която сега се коалира с ГЕРБ и с Пеевски, ще вършат конституционно болшинство ", съобщи Радостин Василев след разпит в Националната следствена работа.

Той бе свикан да даде пояснения по отношение на следствието за закани и опит за насила към някогашния народен представител от " ИТН " Христинка Иванова.

„ Не работя с никого, зад мен не стоят съветските служби, съветското посолство, президентът Радев, зад мен е единствено българският народ. Това, което се случваше, е национално изменничество. Вместо да викат Кирил Петков и Асен Василев в прокуратурата с кого са се съгласували. Бойко Борисов се опасява да си смъкна имунитета.

Като виждам какъв брой е изплашен в Народното събрание и всички какъв брой са уплашени, има защо да се тормозят. Аз съм дал таблета си, с цел да се смъкват записите “, безапелационен бе той.

Василев акцентира, че не е заплашвал никого и не е принуждавал никого. „ Идвам самичък даже без юрист. Не се тормозя. Нямам агитка като Бойко Борисов. Политическата класа, на която аз разгласих война през последната година и с Има Такъв Народ, и с Политическа партия, ще ми носят едни скалъпени обвинявания. Пореден позор за прокуратурата. Аз съм с защита, която ми е назначена без мое присъединяване. Разпитан съм “, сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР