На другия край на света, далеч от роднините си в

...
На другия край на света, далеч от роднините си в
Коментари Харесай

Внучето на трагично загиналата Татяна Титянова расте в Бразилия (СНИМКИ)

На другия завършек на света, надалеч от роднините си в България, пораства единственото внуче на именитата тв говорителка Татяна Титянова, която почина трагично преди години. Малкият Рафаел живее в слънчева Бразилия дружно със своя татко Клебер Оливейра, който е родом от Сао Паоло.
До заминаването им там се стигна след трагичната гибел на дъщерята на Титянова – Криси, която повтори ориста на майка си. През 2017 година щерката на легендата на Българска национална телевизия скочи от 9-ия етаж на жилището си в Лондон и почина на място. Тогава нейната вуйна – сестрата на Татяна – Антоанета, схваща за жестоката покруса от публицисти, които я потърсили за мнение.



Преди това години наред не била общувала с племенницата си, която отказвала да има връзка с роднините на своята майка, повлияна от татко си Георги. Няколко дни преди злокобния случай обаче Кристи търси вуйна си и ѝ праща известие, че желае да се прибере в България, тъй като с мъжа ѝ не се схващат и имат разногласия за общото им дете. Така и обаче не съумява да се качи на самолета, тъй като полита от 9-ия етаж. Мъжът ѝ Клебер оповестява за гибелта ѝ във фейсбука си с един ред. После отпътува за Бразилия дружно с тяхното дете. Към днешна дата зетят на починалата Татяна поддържа връзка само с нейния брачен партньор Георги.



От него Титянова има и втора щерка – Глория, която е кърмаче, когато тя умира, политайки от 8-ия етаж на жилището си в София. В момента Глория също живее в Лондон, където е татко ѝ. Преди това е работила за прочут фризьорски салон у нас, а след това се преместила на Острова. Тя няма никакви мемоари за майка си, тъй като Татяна умира малко откакто е станала майка наново. Тогава Глория е единствено на 3 месеца, а в паузите, когато не я кърмила, говорителката рисувала картина, в която след това околните ѝ намират оракулски смисъл. В последната си творба Титянова се изобразява като Богородица с тъжни очи, гушнала дребната си рожба. Едва на 13 години Глория схваща в действителност коя е била майка ѝ.

Обичаната от хиляди фенове Татяна Титянова ни напусна преди 32 години. След нещастието имаше доста загадки и спекулации към гибелта ѝ. Близките ѝ смятаха, че не става дума за самоубийство, защото трупът ѝ е бил открит на 7 метра от блока, от който се твърди, че е скочила. Самата Ванга посъветвала сестрата на Татяна да изискат ексхумация. По делото се сменят 9 следователи. Няма пояснение за какво под тялото няма кръв, за какво са контузиите по лицето, избитият зъб, усърдно разхвърляните встрани обувки, скъсаният колан на здравия британски пъстър халат.

„ Ужасно бе разкритието ни след ексхумацията, че съвсем цялата долна половина от пеньоара на Таня – материално доказателство по делото, бе препълнен в главата и шията й. Защо? Проява на докторска мърлявщина или преднамерено укриване – трябвало е да се „ погребе “ вечно дрехата, по която са открити следи от кола? Вече прекалено много събития трансформират случая във филм на ужасите. Но не преставам да имам вяра в думите на Ванга, че един ден „ мъртвото ке проговори “. Дано доживеем този ден “, споделя сестрата на Татяна – Антоанета Титянова.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР