На доста места в София ще бъдат поставени колони, за

...
На доста места в София ще бъдат поставени колони, за
Коментари Харесай

Статус на деня: Из София ще бъдат поставени колони, за да може инспекторатът да работи зад тях

" На много места в София ще бъдат сложени колони, с цел да може инспекторатът да работи умерено зад тях. "

Това е подигравателен коментар на читателя ни с псевдоним Мики Маус във форума на " Дневник " под новината, че кметът Йорданка

Новината е скандална, тъй като Иванов беше уволнен през май поради безнаказаното полицейско принуждение по време на гражданските митинги през лятото на 2020 година против Бойко Борисов и Иван Гешев. " Той носи отговорност за дейностите на Министерство на вътрешните работи, ориентирани против почналите на 9 юли 2020 година и траяли до края на 2020 година митинги против разрастващите се корупция и безвластие в ръководството на страната, както и против рестриктивните мерки на свободата на словото ", гласят претекстовете на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Комисия в последното Народно заседание разкри които в продължение на година са били крити от властта. През това време Иванов е основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Още предишния юли насилието беше снимано от жители. Тогава основният секретар оправда потреблението на мощ от страна на полицията против невъоръжени протестиращи и разгласи, че по този начин противодействали на. Кои бяха тези провокатори и членове на агитки - до ден сегашен не е известно. Вместо да задържи провокаторите, полицията продължи да бие неагресивни протестиращи.

Иванов стана прочут и като компаньон на основния прокурор Гешев в рейдовете му из страната, рекламирани като, при които се обявяваха триумфи като хванати противозаконни дърва за огрев или безакцизна домашна ракия.

Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР