На днешното заседание на кабинета осем души са гласували против

...
На днешното заседание на кабинета осем души са гласували против
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Осем министри са гласували против Истанбулската конвенция

На днешното съвещание на кабинета осем души са дали своят вот срещу приемането Истанбулската спогодба, заяви пред публицисти в Министерския съвет вицепремиерът Валери Симеонов.

 © Българска телеграфна агенция
Конвенцията е против домашното принуждение и насилието от всевъзможен тип против дами и девойки. Въпреки че документът беше признат, чака се в Народното събрание, дружно с конвенцията да бъде призната съпътстваща декларация, че тя не води до промени в конституцията, уточни по-рано вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.
Валери Симеонов, вицепремиер: Не става въпрос за политическо опълчване, а за призната позиция, тъй като има учредения и терзания.
Коалицията " Обединени патриоти " е от три партии и не може да се чака по всички въпроси да сме на едно мнение, сподели Валери Симеонов. Запитан дали поддържа настояването на водача на партия " Атака " за преразглеждане на концесията за рандеман на злато, Валери Симеонов сподели че, в случай че желае да каже нещо на Волен Сидеров, няма да употребява медиите за това.
 Екатерина Захариева отхвърли Истанбулската спогодба да приема трети пол Екатерина Захариева отхвърли Истанбулската спогодба да приема трети пол
Една от точките в дневния ред на министрите е обвързвана с признатото от държавното управление проектопостановление за одобрение от Народно събрание на т.нар Истанбулска ко...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР