На днешното заседание на Европейския парламент евродепутатите изслушаха становищата на

...
На днешното заседание на Европейския парламент евродепутатите изслушаха становищата на
Коментари Харесай

Джамбазки: ЕС не се нуждае от послушни страни членки

На днешното съвещание на Европейския парламент евродепутатите изслушаха мненията на Заместник-председателят на Европейската комисия Вера Йоурова и представителите на Съвета по отношение на изключителните ограничения против COVID-19 в Унгария и последвалите опасности за демокрацията.

В свое документално изявление българският представител в Екологичен потенциал и ръководител на българската делегация в групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – съобщи:

„ Свидетели сме на кулминационната точка на невиждан за историята на Европейски Съюз развой, чиито бюрократи на най-високо равнище водят открита война с неуместни страни членки и държавни управления. Войната против Унгария и Виктор Орбан протичаше под всевъзможни вероятни претексти – от сякаш отстояване на свободата на словото до рецензии за какво Унгария си разрешава да не приема всеобщо мигранти на територията си. В продължение на години беше дадена ясна поръчка, че консервативната и национална линия на държавното управление в Будапеща е нежелана от Брюксел и от демократичното крило, което ръководи този Съюз на сякаш суверенни страни членки.

Тази акция доближава своята грозна кулминационна точка.

За комфортен предлог на следващата офанзива се употребява миг, в който светът страда от световна пандемия, погубваща хиляди човешки животи. Правителствата се борят да намерят избавление за жителите си. Това прави и държавното управление в Будапеща справяйки се наподобява ловко, съдейки по данните досега, до момента в който Европейски Съюз си разрешава следващата офанзива против Орбан таман на ограниченията, които Будапеща ползва за справяне с вируса.

Това е цинизъм, безсрамие и цялостна липса на обикновен човешки морал. Призовавам европейските жители от всички политически фамилии и партии да се обединят в този тежък за континента ни миг, вместо да се принизяват до сцена на грозни и безскрупулни политически офанзиви ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР