На днешното си заседание Изпълнителният комитет на БФС утвърди доц.

...
На днешното си заседание Изпълнителният комитет на БФС утвърди доц.
Коментари Харесай

Емил Атанасов е новият директор на Българската треньорска школа по футбол

На днешното си съвещание Изпълнителният комитет на БФС утвърди доцент доктор Емил Атанасов за шеф на Българската треньорска школа по футбол (БТШФ). 43-годишният експерт одобри поканата на управлението на Българския футболен съюз да се нагърби с виновната задача за модернизиране и преструктуриране на БТШФ.

Именно производството на качествени треньорски фрагменти е измежду главните цели за новия мандат на управлението на БФС и президента Борислав Михайлов, като членовете на Изпълнителния комитет единомислещо поддържаха кандидатурата на доцент доктор Атанасов като най-подходящия специалист за позицията.
 Изпълнителният комитет на БФС одобри нова административна конструкция
Изпълнителният комитет на БФС одобри нова административна конструкция

Бъдещето на Ясен Петров ще се взема решение през януари

Емил Атанасов е роден през 1978 година в Добрич. Получава бакалавърската си степен в НСА " Васил Левски " със компетентност " Треньор по футбол " ; след това придобива магистърска степен в направление " Педагогика - Програма " Училищен спорт и спорт в свободното време ". През 2004 година печели конкурс за постоянен докторант към катедра " Футбол и Тенис " в НСА, а 4 години по-късно сполучливо пази дисертационен труд в образователно-научната степен " лекар ". През 2014 година придобива академичната служба " доцент ", а от 2018 година е началник на катедра " Футбол и Тенис ".

Между 2016 и 2017 година е шеф на ДЮШ на ПФК Берое, а сред 2019 и 2021 година работи като основен методист в школата на ПФК Левски (София). В продължение на 6 години е старши-треньор на женския народен тим на България.
 БФС приготвя Меморандум за съдействие с аржентинската футболна федерация
БФС приготвя Меморандум за съдействие с аржентинската футболна федерация

Боби Михайлов е горделив от постигнатото

Изборът на доцент доктор Емил Атанасов за шеф на БТШФ е основна стъпка от осъществяването на оповестения от президента Борислав Михайлов проект за реструктуриране на Българския футболен съюз, включващо интеграция на млади и перспективни фрагменти на основни позиции във футбола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР