На днешния ден, за пръв път от своето откриване, детският

...
На днешния ден, за пръв път от своето откриване, детският
Коментари Харесай

Огромни опашки в безплатния ден на Музейко!

На днешния ден, за пръв път от своето разкриване, детският теоретичен център “Музейко ” отвори гратис по-голямата част от оборудванията си, като се изключи Планетариума, за който входната такса е 2 лв.. До този миг това е единственият Планетариум на територията на гр. София.

“Музейко ” разгласи своя безвъзмезден ден във Facebook преди една седмица (източник). До този миг към събитието са показали интерес 4.3 хиляди души, като 1.3 от тях са се отбелязали, че ще отидат. Организаторите усетиха, че напорът ще е огромен и на 6-ти юли написаха известие: “Молим посетителите на “Музейко ” тази неделя да бъдат търпеливи при положение, че потенциалът на научния център се запълни. В този случай краткотрайно ще стопираме достъпа, до момента в който се освободи място за нови гости. Tова е значимо за сигурността и приятното прекарване на всички. Благодарим Ви! ”

На горните две фотоси можете да видите по какъв начин изглеждаше опашката в 13:30 часа. Посетители обаче разясниха във Facebook, че за ред към този момент се е чакало още в 10:00 часа, когато беше формалното начало на събитието.

Напомням на читателите, че детският теоретичен център “Музейко ” бе открит публично на 1 октомври предходната година. Центърът е напълно основан и финансиран от фондация “Америка за България ”. Работното време за гости е от вторник до неделя, сред 10:00 и 18:00 часа.

За повече информация: Muzeiko.bg

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР