На днешния ден преди 41 години се е родил очарователният

...
На днешния ден преди 41 години се е родил очарователният
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк: Вярвам, че хората могат да преместват предмети с мисълта си


На днешния ден преди 41 години се е родил очарователният и неоспорим любим на дамите по света – Джъстин Тимбърлейк. Певецът стартира кариерата си още от ранна детска възраст.

Публикация, споделена от (@justintimberlake) на Май 12, 2019 в 10:21 PDT

Когато е на 9 години, той взе участие в известния Mickey Mouse Club, който открива млади гении. Там се среща с други две бъдещи звезди – Кристина Агилера и Бритни Спиърс. Години по-късно, когато към този момент са известни, Джъстин и Бритни имат сантиментална връзка.

Публикация, споделена от (@justintimberlake) на Окт 14, 2019 в 2:01 PDT

От 1995 година Младият реализатор стартира да пее в пердах бандата N`Sync, с която става международно прочут. През 2002 година Джъстин издава първия си солов албум Justified, а първият му неоспорим шлагер, с който стартира независимата си кариера, е песента Cry Me A River, за която се счита, че е бил въодушевен от към този момент някогашната си половинка Бритни Спиърс. Кариерата на Тимбърлейк продължава блестящото си развиване и със идващия албум FutureSexLoveSounds, от който са и песните Sexyback, My Love и What Goes Around Comes Around. През 2008 година излизат албумите му Mr.Timberlake и Recrimination.

Джъстин Тимбърлейк съумява да пробие освен в музикалния отрасъл, само че също по този начин и в киното, и на дребния екран. Той е водещ на шоу стратегии, взе участие във филми, също така озвучава и написа музика за анимационни филми, като последният от тях е „ Тролчета “ и шлагерът Can't Stop That Feeling.

През годините артистът е имал няколко връзки с известни дами от света на шоубизнеса. Сред тях са Бритни Спиърс, Камерън Диас и Алиша Милано. Но през 2012 година Той открива огромната обич в лицето на актрисата Джесика Бийл, с която подписва брак, а през 2015 година се ражда и първото им дете – Сайлъс.



Ето и някои мисли на надарения Джъстин Тимбърлейк:

"Талантът не подсигурява триумф ".

"Вярвам, че хората могат да реалокират предмети с мисълта си ".

"Обичам простите неща в живота. Обожавам да отивам на кино, аз съм същински киноман ".

"Като дребен, бях сигурен, че съм Батман ".

"Музиката е за мечтатели ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР