На червения килим любимите ни актьори и актриси стъпват в

...
На червения килим любимите ни актьори и актриси стъпват в
Коментари Харесай

12 пъти към култови роли, скрити в тоалети на знаменитости и ние ги намерихме

На аления килим обичаните ни артисти и актриси стъпват в първокласни тоалети, които в никакъв случай не ни омръзва да обсъждаме. Но от време на време стилистите на звездите подхождат към избора на публично облекло с креативност. И тогава в детайлите на костюмите можете да видите препратки към филми и герои.

Спомнихме си случаите, когато известни персони се показваха на министър председателите на картини в тоалети с загадка.

Зендая

На премиерата актрисата блесна в рокля на Valentino, избродирана с голям брой мрежи. Тя също театралничи пред фотографи с дантелена маска, чиито шарки наподобяват лапите на това членестоноги творение.

Кийра Найтли

Отивайки на премиерата на кино лентата “Лешникотрошачката и четирите кралства ”, Кийра Найтли реши да употребява тоалета, с цел да й подсети за нейния темперамент. Във кино лентата актрисата играе самодива на име Sugar Plum. А формалната й рокля от Шанел с пенестата си текстура подсещаше захарен памук.

Ема Уотсън

На международната премиера на Красавицата и Звяра Ема Уотсън носеше черен гащеризон с роза на талията. Във кино лентата това цвете играе значима роля: увяхването на омагьосаната роза е директно обвързвано с живота на екранния ухажор на Бел. Прическата на актрисата беше допълнена от фиби под формата на листа.

Лили Джеймс

Кинематографичната Пепеляшка Лили Джеймс и на премиерата на кино лентата облече главния признак на своята героиня – стъклени обувки. Изработени са от марката Jimmy Choo особено за събитието.

Отне няколкостотин кристала, с цел да шият тази двойка. След премиерата на кино лентата обувките с дизайн a la Cinderella отидоха по рафтовете на стилните магазини.

Анджелина Джоли

Очевидно до премиерата на кино лентата “Малефисент: Господарката на злото ” Анджелина Джоли към момента не е имала време да излезе от облика на своята героиня. Тя се появи в тоалет, който известна самодива елементарно би могла да носи.

Нейната черна плавна рокля на Versace беше украсена със сребърен скорпион, основан да вдъхва благоговение. Но не трябва да се плашим. Знаем, че Малефисент е блага.

Ел Фанинг

Ел Фанинг реши да бъде в крайник с Анджелина Джоли. С помощта на рокля от Gucci тя отдаде респект на личния си воин – Аврора, която съгласно сюжета на кино лентата се убода с вретено. Ръкавицата на актрисата беше украсена с капчици, намек към съдбоносното пострадване на Аврора.

Марго Роби

Във кино лентата “Две кралици ” Марго Роби играе Елизабет Тюдор. На премиерата на кино лентата актрисата се появи в рокля на Rodarte, която беше украсена с апликация под формата на червени пъпки. Ценителите на историята могат да видят в това дизайнерско решение отпратка към емблемата на фамилията на героинята на Роби – розата Тюдор.

Амбър Хърд

Амбър Хърд театралничи пред фотографите на премиерата на кино лентата “Аквамен ” в рокля на Valentino, чийто цвят съответствува с цвета на костюма на нейната героиня Мера. Също по този начин актрисата реши, че шапката й ще дава отговор на “водната ” тематика на кино лентата. Приличаше на шапка за плуване.

Тимъти Шаламет

На филмовия фестивал във Венеция Тимоти Шаламе се изфука пред камерите в костюм, който блестеше с две брошки на Cartier. Дизайнът на бижутата беше изцяло съгласуван с естетическия свят на кино лентата Dune.

Първата брошка беше меч от 1913 година, а втората беше бръмбар в жанр ар деко, който приличаше на самолета на планетата Аракис.

Бри Ларсън

На премиерата на кино лентата “Капитан Марвел ” роклята и обеците на водещата дама бяха украсени със звезди. Както знаете, признакът на кинематографичната супергероиня също е звезда с осем лъча.

Нийл Патрик Харис

Омбре костюмът на Нийл Патрик Харис на премиерата на The Matrix: Resurrection нашумя. Цветовете на облеклото приличаха на „ визитната картичка “ на кино лентата – непрестанно изменящи се цифрови комбинации в редовете на матрицата.

Дейзи Ридли

На международната премиера на Star Wars: The Last Jedi актрисата носеше тъмносиня рокля, наподобяваща нощното небе. Целият тоалет беше затрупан с шарки от бели пайети под формата на звезди с разнообразни размери.

Кои от тези тоалети харесвате най-вече?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР