На бурно лятно парти в Bedroom Beach в Слънчев бряг

...
На бурно лятно парти в Bedroom Beach в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата от Момин проход, транссексуален и медицинска сестра са сред претендентките за титлата Playmate СНИМКИ

На бурно лятно празненство в Bedroom Beach в Слънчев бряг и при засилени ограничения за сигурност, този петък бяха показани претендентките за купата Playmate of the Year 2020 | Playboy TV. Тази година, селекцията е безпощадно добра – единствено топ модели, коя от коя по-красива и атрактивна. Този формат на състезанието ще е най-различният до в този момент и тъй като за първи път се включва транссексуален претендент.

Всяка от участничките е уверена, че точно тя ще носителка на скъпоценната корона. Все отново, победителката ще е единствено една. Тя ще стане ясна през есента и ще си тръгне от конкуренцията с чисто нов автомобил, 20 000 лв. и още куп дарове. До тогава има доста време, в което можете да опознаете и подкрепите фаворитката си на https://playmate.bg/playmate2020/.

Ексклузивната фотосесия с кандидатките за купата Playmate of the Year 2020 | Playboy TV ще може да намерите в новия брой на сп. Playboy, България, на 28 юли, вторник. Мотото на празненството и новия брой e “По-добре да гледаш, това което не можеш да чук*ш(имаш), в сравнение с да чук*ш (имаш) това, което не можеш да гледаш.”, вие си изберете глагола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР