На брега на язовир Копринка“ тази вечер, в Деня на

...
На брега на язовир Копринка“ тази вечер, в Деня на
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък и директорът на болницата благодариха на дарители, помогнали в борбата срещу COVID-19

На брега на язовир „ Копринка “ довечера, в Деня на Съединението на България, от името на Кмета Галина Стоянова, ръководителя на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов и шефа на МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски “ бяха връчени благодарствени грамоти „ в символ на дълбока благодарност “ на над 100 персони и компании от Казанлък, подкрепили с малко или повече -  финансови средства и консумативи за работата на медицинските лица, пациентите и хора в потребност по време на пандемията през 2020 година. „ Да се направи някому положително се оказва най-смелата постъпка, най-щедрият акт на състрадание! “, показаха уредниците на тържествената вечер от Община Казанлък.



„ Направихме тази тържествена гала, тъй като за положителното би трябвало да се благодари! Всеки, който е научил думата „ Благодаря! “ към този момент е добър човек. “, съобщи Кметът на Казанлък. „ Но положителното би трябвало и да възпитава и да бъде следвано, а образецът сте Вие! Община Казанлък е правила и пази доста дела, които заслужават своята поддръжка. “, зказа Галина Стоянова и напомни за набирането на средства за Колежа към Технически университет – София, спортния и културния календар на Общината... „ Но този път ставаше дума за избавяне на човешки животи! “, обърна внимание Галина Стоянова и благодари на първо време на шефа на казанлъшката болница, че тихомълком е провела целия развой по лечение на заболели от covid-19: „ За родолюбието, за напъните, за грижата – реверанс и признателност! “, съобщи Кметът на Казанлък. Тя сервира благодарност и към доктор Красимир Пейчев, шеф на ДКЦ „ Поликлиника “ – Казанлък за напъните и смелостта в опазването на човешкото здраве в пандемични условия. „ Но, на първо място, довечера желаеме да благодарим на всички Вас за тази акция, в която не трябваха нито молби, нито диалози, нито телефонни позвънявания! “, означи Галина Стоянова. „ Всеки с нещо помагаше. “, описа тя. „ Тогава ние, в Общината, бяхме дружно. И в този момент сме дружно! “, акцентира Кметът на Казанлък. „ Тук е моментът да си благодарим на нашето огромно семейство! Благодаря Ви за положителното! “, акцентира Галина Стоянова и сервира алегоричен реверанс на Доброто от всички в Казанлък.



Управителят на МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски “ доктор Кети Маналова благодари на всички „ от все сърце “ в празничния ден: „ От името на медиците, от името на пациентите, от името на всички хора, на които Вие подадохте ръка в най-трудния миг, моментът на болест! Тази болест, която ни сполетя, ни направи по-милосърдни, по-задружни, научи ни да бъдем дружно. Вие бяхте образец, че всички дружно, сплотени в една доста хуманна идея можем да реализираме доста, можем да преборим доста препядствия, да преминем през тях и да продължим! В този ярък празник, дано да не забравяме и да продължим традицията, че дружно сме мощни, дружно можем и дружно ще победим! Честит празник! Бъдете благословени! Бъдете здрави! Дълбок реверанс! “, сподели Галина Стоянова.

„ Аз съм сигурен, че даренията, които направихме за казанлъшката болница имаха избран резултат! “, разяснява Николай Ибушев, изпълнителен шеф на „ Арсенал “ АД. „ Добрият дух, който вложихме към болничното заведение се превъплъщава в по-добро отношение към пациентите. “, сподели той. „ Нашата „ дребна страна “ е Община Казанлък и тя се развива добре, Вие знаете! Аз съм сигурен, че ще продължим да даряваме! “, съобщи Ибушев. Той пожела на всички здраве и триумфи и приключи приветствието си към присъстващите „ доброжелатели – дарители%: „ Важното е „ Държавата “ ни тук – Община Казанлък да продължава да подарява на всички нас! “.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР