На брега на река Дунав във Видин започнаха снимките на

...
На брега на река Дунав във Видин започнаха снимките на
Коментари Харесай

Стартираха снимките на БГ сериала С ръка на сърцето

На брега на река Дунав във Видин започнаха фотосите на най-новия български сериал на Нова. Той носи заглавието С река на сърцето и споделя историята на заможната фамилия Боневи – притежатели на огромна винарна в града. Проектът се осъществя от професионален екип, който снима едни от най-гледаните модерни български филми и сериали – В сърцето на машината, Вила Роза, Привличане, Диви и щастливи и Под прикритие.

 

На режисьорския стол сяка Мартин Макариев, който дава обещание колоритни персонажи, в които всеки фен може да се припознае. Сценарият е дело на Георги Тенев. Една от основните функции е поверена на артиста Александър Сано. " Ще снимаме с сътрудници, с някои, от които съм работил през годините, а с други – не. Реката е един от главните герои в сериала.

 

Като човек, израснал на Дунав, през годините, в които живях в Русе, би трябвало да кажа, че има особена сила в тази вода. Привидно тя тече доста постепенно, гладка е и всичко е умерено, само че има едни подводни течения, които могат да извърнат лодката. Ще поживеем в района съвсем половин година ", описа Сано.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР