На бляскавo събитиe в Ню Йорк екипът и актьорите от

...
На бляскавo събитиe в Ню Йорк екипът и актьорите от
Коментари Харесай

Ню Йорк посрещна звездите на „Бързи и яростни 8“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

На бляскавo събитиe в Ню Йорк екипът и актьорите от „ Бързи и гневни 8 “ показаха най-новия филм от именитата поредност. Осмата част сигурно има повече адреналин и непредвидени обрати от предходните, само че няма по какъв начин да не ѝ липсва една съществена съставна част – наличието на Пол Уокър.

На аления килим в Голямата ябълка Вин Дизел уважи починалия си другар, като показа, че няма сцена от продукцията, която да е снимана без мисълта за Пол. А Лудакрис добави, че седмият филм е бил в памет на Уокър, до момента в който осмият е въодушевен от него.

Впечатляваща поява на аления килим на международната премиера на „ Бързи и гневни 8 “ в Ню Йорк направи и Джейсън Стейтъм, който беше съпроводен от брачната половинка си Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Красивата половинка на артиста беше облечена с прелестна черна рокля, подчертаваща бременността ѝ. Това е една от редките появи на двойката на обществено място, откакто стана ясно, че чакат правоприемник.

По аления килим, несъмнено, минаха и новите попълнения в екипа на продукцията – Скот Истууд и Шарлийз Терон.

Познатите звезди Кърт Ръсел, Мишел Родригес, Дуейн „ Скалата “ Джонсън, Натали Емануел иТайриз Гибсън също бяха измежду присъстващите на събитието в Ню Йорк, с цел да отбележат премиерата на " Бързи и гневни 8 ".

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР