На бляскава церемония в столичния хотел Маринела бе избрана „Lady

...
На бляскава церемония в столичния хотел Маринела бе избрана „Lady
Коментари Харесай

„Стралджанска“ мускатова печели сърцата на красавиците от „Lady Universe“ 2019

На блестяща гала в столичния хотел Маринела бе определена „ Lady Universe “ 2019. Новата кралица на хубостта е Юлия Павликова от Русия, а пътят й като носителка на короната стартира с коктейл от рози. Авторското произведение е част от серията истински български коктейли със „ Стралджанска “ мускатова ракия, с които едни от най-известните бармани в България Александър Симеонов и Николай Вангелов забавляваха гостите на огромния край на състезанието.

Претендентките за купата бяха оценени от звездно жури и се бориха за купите в няколко тура. Подгласнички на победителката станаха Упасана Санкуар от Индия, Фросина Блажеска от Македония, Айгул Зарипова от Татарстан и Ами Гуеие от Сенегал.

Едно от условията на състезанието „ Мис Вселена “ е кандидатките да се показват с нещо характерно за личната си страна. Хубавата, висококачествена българска ракия е традиция за българския народ. Коктейлите пък се вплитат в тази традиция като българска шевица в модерните международни трендове. Тази година, като хазаин на събитие от подобен мащаб, страната ни има неповторимия късмет да показа обичаната напитка на генерации българи по един актуален метод.

„ Розата е знак на хубостта на България, по тази причина беше и точният избор за финала на огромния конкурс у нас. „ Стралджа хайбол “ е царицата в нашата сбирка. Питието съдържа Стралджанска ракия, горчив вермут, розова вода и тоник, а декорацията е от изсушени мини розички “, разкриха Александър и Николай. Именно устрема да се съчетае обичайно българското със актуалното, е задачата, зад която застава обичаната премиална марка „ Стралджанска мускатова “. Ето за какво, от началото на септември е дейна неповторима онлайн платформа, която демонстрира модерния прочит на националното пиво. Тя показва тълкования на типичен миксове, измежду които БЛЪДИ МАРИЯ, СТРАЛДЖА ШПРИЦ, СТРАЛДЖА ОЛД ФЕШЪН, ЕНЕРДЖИ ХАЙБОЛ и СТРАЛДЖА САУЪР.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР