На бензиностанцията, на която обикновено зареждам. Момичетата на касата –

...
На бензиностанцията, на която обикновено зареждам. Момичетата на касата –
Коментари Харесай

НИКАКЪВ ПАРЦАЛ НА УСТАТА СИ НЯМА ДА СЛОЖА! ЩЕ МЕ ВИДИТЕ МАСКИРАН, САМО КОГАТО КАТЕРИЦАТА БЕАТРИКС СТАНЕ ЗАМЕСТНИК НА ГЪЛЪБ ДОНЕВ!

На бензиностанцията, на която нормално зареждам. Момичетата на касата – маскирани. Познавам ги. Знам, че в случай че не ги задължават, тъй като са на работа, маска няма да сложат.

И те ме познават сносно, само че за всеки случай ги известявам да не чакат да си нахлузя парцал на устата. Никакъв проблем не срещам, несъмнено. Цял ден брояли какъв брой от клиентите са с маска. Питам ги – и какъв брой долу-горе? На 100 – един-двама били.

Момчето, което влезе след мен се включи в диалога и сподели, че около предходното ортодоксално маскиране е развило астма. Сега, някой в случай че доста държи да го напсувам, пък дано се опита да се промъкне с коментар, че сред двете няма доказуема връзка.

Не че допреди пет-шест месеца – с изключение на в няколкото случая броящи се на пръстите най-вече на двете ми ръце – си слагах маска, само че в този момент някой може да ми надене юлар на устата единствено със мощ! Ще ме видите маскиран едвам тогава, когато Катерицата Беатрикс стане  заместител на Гълъб Донев в Министерски съвет…

Иван Иванов

Бележка на АФЕРА: Ето новият здравен министър на Радев какви идиотии плещеше преди две години! И през днешния ден хоп-троп министър – аре, слагай парцала и да не те забележим без него, смешник! Идиоти след идиоти, очевидно Радев има уязвимост към тях:

 
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР