На Балканите има мафиотско-криминален съюз, който иска да разруши Сърбия,

...
На Балканите има мафиотско-криминален съюз, който иска да разруши Сърбия,
Коментари Харесай

Вучич: Мафиотско-криминален съюз на Балканите иска да разруши Сърбия

На Балканите има " мафиотско-криминален съюз ", който желае да унищожи Сърбия, сподели сръбският президент. Според него има хора от страната, от " окупираните елементи ", както и от други страни, в това число от Запад, които са признали независимостта на Косово и работят за лишаване властта на Република Сръбска, съобщи БГНЕС.

" Сърбия е безапелационно най-успешната в привличането на директни задгранични вложения, защото повече от 60% от общите вложения в района са в Сърбия. Те не имаха вяра, че Сърбия може бързо да се възвърне след рецесията през 90-те години и изключително след 2000 година. Никой от тях не се нуждае от икономическа мощна Сърбия. За тях единствено унищожена Сърбия ще бъде добра и демократична ", добави Вучич.
 Вучич: Говорих с Борисов за АЕЦ Белене Вучич: Говорих с Борисов за АЕЦ Белене
В коридорите на срещата СОР 26 в Глазгоу президентът на Сърбия беседва с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. То...

По отношение на писмото от група конгресмени на Съединени американски щати, призоваващи президента Байдън за въвеждане на наказания за тези, които дестабилизират Западните Балкани, и обвиняващи сръбския президент в " задълбочаване на корупцията и напън върху медиите ", Вучич отговори: " Сърбия е стабилизиращ фактор на Балканите ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР