На българския пазар вече е налична нова версия на флагмана

...
На българския пазар вече е налична нова версия на флагмана
Коментари Харесай

Huawei P20 идва в България в ексклузивен Twilight цвят

На българския пазар към този момент е налична нова версия на флагмана Huawei P20 с двойна Leica камера, за първи път в иконичния цвят Twilight, до момента непокътнат единствено за P20 Pro. Ексклузивната Twilight версия на Huawei P20 идва с 4GB RAM и 64GB вградена памет за предпазване. Атрактивната му цена от 699 лева го трансформира в най-достъпния модел с неведнъж награждаваните Leica камери на флагманите на Huawei, с които компанията откри нови стандарти за качество и креативност в мобилната снимка.

Смартфонът идва с 5.8-инчов HUAWEI Fullview Display и отключване с 3D лицево различаване, както и с наложеното преимущество на Huawei във връзка с технологиите за бързо зареждне и издръжливост на батериите. Двойната Leica камера има стабилизатор на изображението, работещ въз основата на изкуствен интелект, и разрешава да се създадат невероятни фотоси с добър фокус даже при едва осветяване и при снимане от ръка в нощен режим.

Телефонът дава опция още да се създадат 960 фрагмента в секунда, с помощта на функционалността за видео режим Super Slow motion. Huawei P20 има и 24- мегапикселова селфи камера, с която всяка фотография е произведение на изкуството, без значение дали е ден или нощ. Режимът „ Фото-гений “ може да разпознава в действително време 19 разнообразни категории подиуми и обекти, с цел да балансира автоматизирано цветовете в фотографията по най-подходящия метод.

Ексклузивният двусимов модел Huawei P20 64GB Twilight се предлага у нас от веригите Technomarket, Techmart, Zora, и в мрежата на A1.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР