На българския пазар вече е наличен най-новият смартфон на Huawei,

...
На българския пазар вече е наличен най-новият смартфон на Huawei,
Коментари Харесай

HUAWEI P smart 2021 влиза на българския пазар с четворна камера, стилен дизайн и 5000mAh батерия

На българския пазар към този момент е разполагаем най-новият смарт телефон на Huawei, основан на магазина AppGallery – Huawei P smart 2021. Той комбинира огромен екран, съвременна визия, отлична камера, мощна батерия и още нововъведения на налична цена.
Със своя 6.67-инчов Full HD екран, новият HUAWEI смарт телефон предлага едно същинско безгранично преживяване. Цялостната висококачествена направа, страхотна батерия и камера въодушевяват потребителите да водят пълностоен живот и да запечатват най-ценните моменти от него. 
 
Комфорт за очите, летящ старт в игрите
Феновете на мобилните игри и на видео наличието ще оценят както размера на екрана от 6.67 инча, по този начин и неговата Full HD резолюция от 2400 x 1800 пиксела. С грижа за очите, екранът на смарт телефона предлага ефикасен филтър против синята светлина, като употребява TÜV Rheinland-сертифициран режим Eye Comfort. Междувременно, странично инсталираният бутон за включване, който играе и ролята на датчик за пръстов отпечатък, разрешава на потребителите да отключват телефона по-бързо и по-сигурно.
 
Непрекъснати завършения с 22.5 W HUAWEI SuperCharge
Телефоните през днешния ден са и нашият персонален център за развлечения и работа, което значи съществено и непрестанно натоварване на системата им. За да не предава притежателя си, HUAWEI P smart 2021 поддържа технологията 22.5W HUAWEI SuperCharge*. Тя обезпечава толкоз бързо зареждане, че са нужни единствено 10 минути до контакт за 2 часа работа. Капацитетът на батерията самичък по себе си е изключително величествен – цели 5000mAh!
 
Развихрете творчеството си с 48 MP Четворна AI Камера
Камера и батерия са две от главните отличителни черти на смарт телефоните на Huawei във всеки ценови клас, а HUAWEI P smart 2021 даже надминава упованията. Неговата четворна задна камера снима невероятни фрагменти, с помощта на своите 48 мегапиксела и ½-инчовият датчик, който оказва помощ за поддържането на ниски равнища на звук и по-качествени фотоси.
HUAWEI P smart 2021 е прелестен избор и за нощна снимка, поради високата си сензитивност и вградена технология с изкуствен интелект. Благодарение на нея смарт телефонът е в положение да снима ясни фотоси с по-малко звук даже в извънредно тъмна среда.
Селфитата станаха неразделна част от себеизразяването ни и спомените от прелестно превозване в хубава компания, по тази причина в HUAWEI P smart 2021 е обърнато особено внимание и на предната камера. Тя е 8-мегапикселова и поддържа умна функционалност за разкрасяване, тъй че селфитата да са съвършени за шерване момент след снимането им. Ултраширокоъгълната камера улавя поле от 120°, с цел да не оставя нищо и никого отвън фрагмента в групови селфита или пейзажни фотоси.

Памет за доста мемоари
HUAWEI P smart 2021 е екипиран със 128GB вътрешна памет, като предлага и алтернатива за допълнитени 512GB с външна карта. С осемядрения чипсет и най-новата верия на EMUI 10.1, HUAWEI P smart 2021 предлага доста лесни за потребление функционалности за улеснение на нашето всекидневие.
HUAWEI P smart 2021 е основан на AppGallery, формалната платформа за приложения на Huawei устройствата. Магазинът предлага 18 категории приложения, покривайки всички потребности на потребителя – от развлечения до обучение и бизнес. За да редуцира и улесни процеса по търсене и събаряне на приложения, Huawei към този момент предлага и Petal Search. Новият инструмент за търсене е единият от трите метода, посредством които потребителите на Huawei могат да намират и смъкват приложения на техните HMS устройства, дружно с AppGallery и Phone Clone. В допълнение, Petal Search e разработен  в партньорство с световни и европейски search engine водачи като Qwant и Yandex, с цел да може да доближи най-високите стандарти на пазара. И всичко това, с цел да ви даде един новаторски, друг и сигурен способ на търсене.
 
Цена и наличност
HUAWEI P smart 2021 идва в три грабващи окото цвята - Crush Green, Blush Gold и Midnight Black. В България към този момент е разполагаем в комерсиалните мрежи на Технополис, Зора и Теленор, както и в партньорската мрежа на Polycomp, на целесъобразна цена от 399 лв.. Очаква се до края на седмицата в Техномаркет, a през ноември и при другите два мобилни оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР