На българската сцена за букмекъри се появи ново име, с

...
На българската сцена за букмекъри се появи ново име, с
Коментари Харесай

Как се прави регистрация в Sportingwin


На българската сцена за букмекъри се появи ново име, с което всички марки ще би трябвало да се преценяват отсега нататък. Световната марка Sportingwin се снабди с лиценз да оперира на територията на България в края на месец юли и към този момент всеки искащ български състезател може да се записва на платформата и да тества предложенията на букмейкъра. След като компанията към този момент има лиценз в България, то можем да пристъпим към това по какъв начин се прави регистрация в и какво е належащо, с цел да си отворите акаунт. Процесът по регистрация в Спортингуин не се разграничава изключително от регистрациите в други уеб сайтове за залози, само че все пак в актуалната публикация ще разгледаме детайлно всички стъпки – от това какви данни се изискват, по какъв начин да потвърдите регистрацията и по какъв начин да завършите процедурата по верификация на профил.
Още когато отворите уеб страницата на Спортингуин, най-отгоре ще видите два бутона – за вход и за регистрация. За да се сдобиете с акаунт в букмейкъра, би трябвало да кликнете на бутона за регистрация, а пред вас незабавно ще зареди формата за вписване. В нея се изисква да посочите имейл, ключова дума, трите си имена, пол, дата на раждане, страна, адрес, пощенски код, телефонен номер. Предвидено е и поле за
бонус код, в случай че имате подобен. Накрая остава да се съгласите с политиката на марката и да натиснете „ Изпращане “, с цел да може вашият формуляр да бъде изпратен до Спортингуин. С това приключва и вашият развой по регистрация и към този момент можете да посетите вашия профил с имейл и ключова дума.
В случай, че сте не запомнили паролата си, постоянно можете да изискате нова, като е нужно да въведете имейла, с който сте се записали. След това на вашия имейл ще бъде изпратена нова ключова дума, с която да влезете. Както към този момент споменахме, след регистрация в Спортингуин ще би трябвало и да верифицирате вашия акаунт. Това може да се направи незабавно след регистрация, само че и можете да го оставите за по-късен стадий. Без верификация обаче няма по какъв начин да продължите пълноценната си игра, тъй като най-малкото няма да имате право да правите тегления. Чрез верификацията Спортингуин удостоверява, че зад вашия профил стоите фактически вие.
Верификацията в Спортингуин е общоприета, като би трябвало да предоставите ваш персонален документ, с който да бъдете разпознати. Много е значимо при вашата регистрация да сте подали правилни персонални данни, тъй като на по-късен стадий, когато верифицирате акаунта си, това може да се окаже проблем. Като персонален документ можете да предоставите копие на вашата персонална карта или пък шофьорска брошура. В рамките на 48 часа след изпращането на вашия персонален документ Спортингуин ще ревизира данните и ще верифицира вашия акаунт.
Хубаво е да извършите верификацията на вашия профил в Спортингуин допустимо по-рано, с цел да не забравите на по-късен стадий, а и с цел да го отметнете и да не си губите времето по-нататък. Верифицирането на вашия акаунт е наложителна стъпка, която се изисква от всеки един
букмейкър и няма защо да се тревожите. Вашите персонални данни са предпазени по закон, а в Спортингуин употребяват задоволително защитни механизми, с цел да ги предпазят. Ако въпреки всичко имате някакви терзания или други въпроси по процеса на регистрация или верификация, постоянно можете да се обърнете към Спортингуин и да отправите своите питания.
В умозаключение можем да кажем, че регистрацията в Спортингуин е изцяло общоприета и става за единствено няколко минути. От вас се изисква да попълните персоналните си данни правилно и да ги подадете към букмейкъра, който незабавно ще ви сътвори профил. Последната стъпка, която би трябвало да извършите, е да верифицирате вашия акаунт, предоставяйки документ за идентичност. Повече информация за уеб страницата на Спортингуин можете да намерите в Нострабет.>

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР